NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Protein.no

  Vi lever i en ganske stressende tid. Kanskje vi har det litt bedre om vi skulle sammenlignet med mennesker som levde for hundre år siden, men det finnes visse utfordringer i dag som tidligere ikke eksisterte. Spesielt kan man kanskje snakke om miljøforurensing, om man skal fokusere på kropp og skjønnhet. Det er visse påvirkninger i dag som har stor effekt på oss, så det er ikke rart at det finnes selskap som lager produkter for å å hjelpe oss. Et nettsted, med navn Protein.no, har jo gjort det ganske enkelt. Spesielt for å finne siden, det er et fint og enkelt navn! Om du er ute etter måter på å forbedre kroppen din på, kanskje vil du se bedre ut eller kanskje du vil føle deg bedre, bør du lese vår review. Et par minutter har du vel for å få mer informasjon?

  Ting som er greit å vite!

  Dette er et selskap med hovedkontor i Malmø, og det ble startet i 2017 av et par studenter. Det er kanskje ikke den verste ideen å forsøke å komme seg inn et slikt marked, hvor kropp og skjønnhet virker å være viktige nøkkelord for mange. De har dog kontor også i Norge, sammen med et norsk telefonnummer, så de har en god norsk tilstedeværelse. Grunnen til at Protein.no ble startet var at studentene ikke kunne finne proteiner for kvinner. Proteiner er noe som for det mest har blitt assosiert med menn. Det ser man jo blant annet på emballasjer og hvordan de ble reklamert. Så det bestemte Protein.no folkene å forandre på. Det har jo fungert ganske godt, med tanke på at 93 prosent av kundene deres er kvinner, og at de har sendt ut over 250 000 pakker siden starten. Det hjelper sikkert også at du får gratis frakt om du aksepterer lenger leveringstid!

  Start nettbutikk med SmartWeb - alltid gratis support!

  Produktene hos Protein.no

  Noe som er viktig å påpeke er at når du kjøper hos Protien.no finner du bare produkter som de har laget selv. Eller, det er i hvert fall det emballasjen tilsier. Men selv om de ikke har en egen fabrikk betyr det i det minste at de tar ansvar for produktene de selger, og at de overholder god kontroll på alt som du kan kjøpe. Som forventet er det massevis av gode produkter, ikke bare for å slanke seg. Du finner aminosyrer, barer, kapsler eller tabletter, og diverse andre ting. Blant annet selger de også brun uten sol kapsler, og vi regner med at sortimentet deres kommer til å bli utvidet og forbedret jo mer de vokser i fremtiden. Prisene er som forventet for produktene man kjøper, og selv om du er en mann kan du bruke produktene deres. Det er bare at de er reklamert for kvinner mer enn noe annet. Uansett, det er ikke vanskelig å finne slike produkter, så det er ikke et problem, uavhengig av hva du velger.

  Om du er en av de jentene som har kjøpt hos Protein.no venter vi på dine innspill og meninger!


  Produkter fra Protein.no

  Protein.no
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Protein.no

  Din rangering

  FAQ

  Er Protein.no et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Protein.no. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Protein.no?

  Protein.no opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Vitaminer og Kosttilskudd.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Protein.no . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!