Nordicprint

Alle kundeanmeldelser

Nordicprint

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo ComputerSalg
ComputerSalg
1 Anmeldelser

Det å ha en elektronikkbutikk som selger bortimot alt du kan tenke deg til hjemmet har sine fordeler, og om du besøker ComputerSalg s&...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Adlibris
Adlibris
2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Logo Shopping4net
Shopping4net
5 Anmeldelser

Det er visse butikker på nett som gir deg muligheten til å kjøpe alt du trenger. Shopping4net er en av de, da det eneste de ikke...

Nordicprint

Har du lyst til å gjøre eiendelene dine unike, slik at de bærer bare ditt preg? En mulig måte å gjøre det, er ved å bestille navnelapper som du kan klistre både på klær og på gjenstander. Du kan bestille navnelapper på Nordicprint.no. Det er en tjeneste som ikke er så populær og det kan være vanskelig å finne en god leverandør. Ute på markedet er det ikke så mange butikker som tilbyr dette. Så hvordan kan du vite om du kan stole på Nordicprint.no sine produkter når det mangler konkurrerende leverandører, der du kan sammenlikne priser og tjenester. Du kan få bedre innsikt i produktene og kvaliteten deres ved å lese andre kunders reviews på Nordicprint.no sin hjemmeside. Så får du et bilde av hva andre kunder synes om butikken og da kan du også bestemme deg for å handle hos dem. 

Hva er Nordicprint.no?
Nordicprint.no er en nettbutikk der du kan bestille navnelapper til ulike gjenstander. Butikken sender ut i hele Norge og den har hovedkontoret sitt i Trongheim. Det beste er du lager designen selv ved å velge fargen, formen, symbolene, bildene og skrifttypen selv. Du kan så klistre lappene på både klær og dine eiendeler. Lappene passer godt til barnet ditt, f.eks. hvis du er redd for at det skal tape eiendelene sine i barnehagen, eller til og med til deg. Du kan bestille navnelapper til gjestene på en fest eller til elevene i klassen din. Nordiprint.no garanterer kvaliteten på sine produkter ved å love 100% fornøydgaranti. Den går ut på at man kan kreve pengene tilbake hvis man ikke liker en viss vare. 

Produkter og services i Nordicprint.no
Nordicprint.no byr på et stort sortiment av ulike navnelapper. Du finner alt fra navnelapper, minilapper, strykelapper, temalapper og Superhero-lapper. De er organisert i ulike kategorier som gjør sida oversiktlig. En perfekt produkt for deg som har barn, er MY ID. Det er et armbånd som du lager selv på hjemmesida. Der skriver du ditt eget telefonnummer og du oppfordrer til folk å ringe deg dersom barnet ditt skulle forsvinne. 

Når du har lagt designen og sluttført bestillingen, tar det en virkedag til man behandler bestillingen din. Den sendes som regel samme eller senest neste virkedag. Leveranskostnaden er inkludert i prisen. Det samme er merverdiavgift. Skulle det vise seg at du ikke liker lappene, kan du returnere dem innen 14 dager etter at du har mottatt bestillingen. Og hvis det fins noe du lurer på, kan du gjerne kontakte Nordicprint.no sin kundeservice via epost eller telefon. 

Klager, hyllester og tips
Hvis du har laget lapper eller klistremerker på Nordicprint.no sin hjemmeside, kan du gjerne dele erfaringen din ved å skrive en anmeldelse på deres nettside. Slik hjelper du andre potensielle kunder med nyttig informasjon rett fra kilden, deg - den fornøyde eller misfornøyde kunden. Du kan dele både positiv og negativ erfaring. Alt kommer til nytte. Fortell gjerne om leveranstida, kvaliteten på lappene og om de klistres lett og godt til ulike materialer.