NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Illustrert Vitenskap

  Er du nysgjerrig av natur og har en umettelig trang til å lære nye ting? Er du en av de som alltid lurer på hvordan enkelte ting er konstruert eller hvorfor ting fungerer som de gjør? Kanskje er du rett og slett interessert i å alltid være oppdatert på det nyeste innen forskning? Bladet Illustrert vitenskap kan mette din nysgjerrighet med alle sine vitenskaplige artikler og utvide din forståelse av verden rundt deg og livet generelt. Det er aldri for sent å skjerpe hjernen og lære noe nytt! Les anmeldelsene her for å se hva Illustrert vitenskap har å tilby!

  Om Illustrert vitenskap
  Illustrert vitenskap er et populærvitenskapelig tidsskrift som tar for seg hovedtemaene natur, teknikk og vitenskap. Det er et av de største tidsskriftene i Norden innen denne sjangeren og har blitt utgitt i over 30 år. Illustrert vitenskap er rettet mot alle vitenskapsentusiaster, både unge og voksne. De skriver om det siste innen forskning, nye oppdagelser, teknologiske gjennombrudd samt kuriosa om ting du muligens aldri har hørt om før. Som navnet tilsier så fokuserer de på å formidle artiklene sine med hjelp av detaljerte illustrasjoner for at leseren enklere kan forstå ulike konsepter. De fokuserer på bredde innen sjangerne sine og tar for seg temaer om blant annet mennesket, dyr, medisin, verdensrommet, industri, teknologi og arkeologi. Du kan sende inn spørsmål om alt mulig rart som du måtte lure på og skaperne av magasinet vil forklare og svare på spørsmålet ditt på de første sidene i bladet.

  Produkter og tjenester
  Du kan kjøpe bladet i kiosken eller signere deg opp som abonnent og motta det i posten hver tredje uke. Som abonnent betaler du en månedlig eller årlig sum for å få levert bladet rett hjem i posten. De har kampanjepriser dersom du ikke har vært medlem før og dersom du binder deg opp som abonnent, kan du når som helst velge å si opp abonnementet. Illustrert vitenskap har dessuten en nettside der de publiserer flere av sine artikler og dersom du er abonnent kan du logge inn for å få tilgang til bladet digitalt, samt hele arkivet deres. Klikk her for å kontakte Illustrert vitenskap direkte.

  Ris og ros samt nyttige tips om Illustrert vitenskap
  Har du lest Illustrert vitenskap? Hva synes du om artiklene deres? Er de fengende og spennende eller forventet du noe helt annet? I så fall har du mulighet til å hjelpe andre nysgjerrige ved å skrive en anmeldelse og dele din erfaring og det du vet om Illustrert vitenskap. Si gjerne noen ord om innholdet og hva man kan forvente seg av bladet. Er du abonnent? Var magasinet enkelt å bestille? Kom det i posten til riktig tid? Kanskje var du i kontakt med kundeservice og vil dele hvordan det gikk? Gir bladet valuta for pengene med artiklene sine?

  Hva synes andre lesere om Illustrert vitenskap? Er de godt fornøyde med innholdet i bladet eller følte de at noe manglet? Er dette det mest interessante tidsskriftet eller er andre bedre? Les anmeldelsene om Illustrert vitenskap her for å finne ut av om bladet passer for deg.

  HJEMMELABORATORIET: Lag elefanttannkrem

  Illustrert Vitenskap
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Illustrert Vitenskap

  Din rangering

  FAQ

  Er Illustrert Vitenskap et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Illustrert Vitenskap. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Illustrert Vitenskap?

  Illustrert Vitenskap opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Illustrert Vitenskap . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!