Formula 1

Alle kundeanmeldelser

Formula 1

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo ComputerSalg

ComputerSalg

1 Anmeldelser

Det å ha en elektronikkbutikk som selger bortimot alt du kan tenke deg til hjemmet har sine fordeler, og om du besøker ComputerSalg s&...

Logo Coolstuff

Coolstuff

1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Adlibris

Adlibris

2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Logo Shopping4net

Shopping4net

5 Anmeldelser

Det er visse butikker på nett som gir deg muligheten til å kjøpe alt du trenger. Shopping4net er en av de, da det eneste de ikke...

Formula 1

Elsker du racing? Da har du uten tvil hørt om Formula One! De er og har forblitt et helt unikt konsept på verdensscenen når det gjelder racing. Fra unike racerbaner som Monaco, ikoniske racingbiler, minnesrikeracinglag, til talentfulle racingførere, Formula One har tilsynelatende alt man kunne ønske seg fra racing. De har tatt verden med storm, og sporten har utviklet seg til å bli en luksuriøs og stjernespekket opplevelse, det inkluderer selvsagt racingførerne, men også kjendisene som møter opp for å se racingen med egne øyne. Formula One har en nettside der man kan finne alt av informasjon, i tillegg til å kjøpe billetter og finne hoteller til reisen. Les videre under for å finne ut mer om Formula One og deres nettside. 

Om Formula One
Formula One startet i 1950 og er den høyeste klassen av internasjonal bilracing for enseters fomrelracingbiler som er sanksjonert av Federation Internationale de l'Automobile. F1 har for øyeblikket 20 racingførere, 10 lag, og bruker motorprodusentene Ferrari, Honda, Mercedes og Renault. Dekkene produseres av Pirelli. Førermester for øyeblikket er Lewis Hamilton som brukte en Mercedes bil. 

Produkter og Tjenester hos Formula One
På Formula One sin nettside kan man kjøpe F1 TV Access abonnement eller F1 TV Pro Abonnement. Spark Sport kunde abonnement tilbyr 7 dager gratis abonnement. Kunder får tilgang til racene live, i tillegg til tidligere racingsessonger som 2020, 2019 og helt tilbake til 1970, og tilgang til en rekke dokumentarer om racingførere og andre minnerike øyeblikk som har skjedd hos F1, inkludert de beste racene, legender, og historier bak racingførere. Dette inkluderer show som Tech Talk, Jolyon Palmer's analyse, og helgens debrief. Man trenger ikke å abonnere for å få tilgang til ruter og tidsplaner for hvert race, hvor det kommer til å befinner seg, og når første, andre, og tredje trening tar sted, etterfulgt av kvalifisering, showet før racet, racet og show etter racet. Hvor hvert nye race finner man hvor det skal ta til, og hvilken rekkefølge de forskjellige begivenhetene kommer til å ta. Slik at kunden kan vite akkurat hva som skjer, før det skjer. I tillegg til å få tilgang til alt som har med F1 å gjøre, får man også tilgang til F2 og F3. 

Komplimenter, Klager og Tips til Formula One
Er du fan av F1? Da er det jo midt i blinken å kunne følge med på alt under himmel og jord som er F1 relatert. Enten det er å følge med Live eller om du bare vil se alle racene som har vert tidligere. Kanskje du bare ikke får nok med å se på live og tidligere race, og vil få tilgang til alle høydepunktene som har vært. Da er det fint å ha alt på ett og samme sted. Men hvor bra er egentlig F1 TV? Hvordan er kundeservicen? Er det dyrt å abonnere på F1? Hvordan var din opplevelse. Vi Vil gjerne høre fra deg som har erfaring, enten dem var god eller dårlig så kan kundeanmeldelser hjelpe potensielle kunder. Her kan du legge igjen en liten tilbakemelding om dine tanker.