NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bitdefender

  Hvis du bruker datamaskinen din uten tett sikkerhet, gir du en åpen invitasjon til mange malware og virus. Selv surfing på internett uten beskyttelse er svært farlig i denne moderne tiden. Det er ondsinnede programmer som kan få tilgang til dataene dine bare ved et feil klikk. Det er mange sikkerhetsprogrammer som hjelper folk med å beskytte enhetene sine imot virus. Imidlertid er ikke alle effektive. Derfor bør du alltid lese kundeanmeldelser om et sikkerhetssystem før du laster det ned eller kjøper det. Bitdefender er en av de mest brukte sikkerhetsprogramvareløsningene. Men er det så effektivt? Les gjennom erfaringene og tilbakemeldingene fra kunder, sånn at du vet hvilke programmer du skal bruke.

  Om Bitdefender

  Bitdefender er et rumensk selskap som tilbyr løsninger for cybersikkerhet. Det er en av pionerene i kategorien da selskapet ble grunnlagt i 2001. Databasen deres inneholder for tiden over en halv milliard aktive brukere, noe som har gjort at de er ett av de meste populære cybersikkerhet selskapene i verden. Bitdefender jobber med store bedrifter, selskaper, samt offentlige organisasjoner i forskjellige deler av verden. Brukerne deres er spredt over 150 land.
  Visjonen til Bitdefender kan oppsummeres i ett ord, innovasjon. Helt siden det ble introdusert, har selskapet vært med på å utvikle cybersikkerhet og styrket sikkerheten for å beskytte brukerens verdifulle data. Nå er det over 1600 ansatte, og et team på 800+ ingeniører som jobber med å utvikle flere produkter for Bitdefender.

  Produkter og tjenester fra Bitdefender

  Bitdefender kaller produktene sine for ‘løsninger’ fordi produktet deres kan bli brukt til mange forskjellige ting. De tilbyr ett sett med flere programvarer for hjemmebruk. Disse er egnet for PC -er og daglig bruk. Det er også et gratis antivirusprogram for vanlige brukere, som ikke anbefales for avansert bruk. For forretningsbrukere tilbyr de forskjellige pakker. De varierer med antall enheter og funksjoner. Den grunnleggende starter pakken koster $ 29,99 for det første året. Denne pakken støtter opptil 3 enheter. Deretter er det Internet Security -pakken. Den støtter også det samme antall enheter, men tilbyr også internettsikkerhet. Den dyreste er Total Security -pakken. Den kan støtte opptil 5 enheter, inkludert Windows, macOS, iOs og android. Selv om det er dyrt, kommer det med mange funksjoner som ikke er tilgjengelige i andre pakker, for eksempel sanntids databeskyttelse, hastighet økning på enhetene dine og tyverisikring. Fellesfunksjonene i alle pakker inkluderer imidlertid forebygging av nettverkstrussel, antispam, sikre filer, flerlags ransomware-beskyttelse, osv. Du kan refundere pengene dine hvis du ikke liker sikkerheten, da det er en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Du kan kontakte kundeserviceteamet eller den lokale leverandøren for refusjon. Du kan kontakte dem vi a chat support eller mail på deres support side. Du kan også kontakte dem på telefon +40 21 264 1794 hele dagen.

  Komplimenter, klager og tips for Bitdefender

  Har du allerede brukt sikkerhetsproduktene til Bitdefender? Var du fornøyd med deres sikkerhet og tjenester? Har Bitdefender hjulpet virksomheten din med å bli tryggere? Synes du prisene var verdt det? I så fall, så legg igjen en tilbakemelding om din erfaring i kundeanmeldelsen. Kundeanmeldelsen din vil gi et tydeligere bilde til selskapets fremtidige kunder. Det er viktig for andre å høre om dine erfaringer med selskapet sånn at de vet om Bitedefender er det rette selskapet for dem. Dette vil også hjelpe Bitdefender med å finne ut hvilke ulemper, og hvilke styrker de har. Sånn at de kan forbedre seg.

  Bitdefender
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Bitdefender

  Din rangering

  FAQ

  Er Bitdefender et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Bitdefender. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bitdefender?

  Bitdefender opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Elektronikk, Multimedia og Abonnementer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Bitdefender . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!