Animalist

Alle kundeanmeldelser

Animalist

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Kjell & Co
Kjell & Co
1 Anmeldelser

Selskapet Kjell & Co er nok mer kjent i Sverige enn i Norge, men det faktum at en slik butikk har spredt seg helt til våre grenser viser ...

Animalist

Kunst interessert? Det er det veldig mange som er. Kunst har vært en del av menneskers liv og spilt en stor rolle av vår symbolske uttrykkelse i flere millioner år. Kunst, i likhet med musikk, er en måte vi foretrekker å uttrykke oss på. Mange vil påstå at det å uttrykke seg gjennom symbolikk er i stor del der språk kom fra. Kunstnerisk uttrykkelse i form av tegniner, maleri, musikk og dans kom sannsyligvis før vi var i stand til å formulere et avansert språk. På mange måter kan symbol være nok for å kommunisere, også avanserte konsepter. Språk er derimot raskere og mer effektivt. Mye mer relevant den dag i dag, der livet er fult av muligheter, og mennesker. Er du interessert i kunst vil du kanskje finne ut mer om hvor man kan finne den. Animalist er et selskap som produserer moderne kunst av, og til, kjæledyr. Høres dette ut som noe for deg kan du finne ut mer ved å lese videre nedenfor. 

Om Animalist
Animalist er en svensk leverandør av moderne plakater som representerer dyr og kjæledyr. Selskapet var opprettet av Jan van Helleputte, og Emil Tiismann i 2018. Navnet var tidligere Dogmade, men har siden blitt Animalist. Målet til selskapet er å tilby vakker moderne kunst til kjæledyr og eiere. Selskapet har blitt nevnt av Vogue, The Times, Elle Decoration, Marie Claire, Goop, Buzzfeed, Wired, GQ, Better Homes & Gardens, og Architectural Digest. ​​​​​​​Animalist har levert plakater til over 40 land. 

Produkter og Tjenester hos Animalist
​​​​​​​Animalist tilbyr plakkater av kjæledyr som katt og hund på sin nettbutikk der man også kan skrive inn kjæledyrets navn for å gjøre de skikkelig personlig. Man bestiller plakat ved å velge hund eller katte-rase fra over 200 raser. Deretter velger man design, farge og størrelse, og til slutt navnet til dyret. ​​​​​​​Animalist har en veldig enkel business model og prosess der kunder får tilsendt moderne plakater til sin smak. Plakat designene er printetHahnemuhle Photo Matt Fibre 200 gram fint papir. Med en lett teksturert overflate, og naturlig fargetone, som ser bra ut i alle typer lys, Plakatene er garantert til å vare i over 40 år og er helt uten base og lignin. 

​​​​​​​Animalist tilbyr desverre ikke retur på varer på grunn av at plakatene er personaliserte, og tilbakebetaling eller bytte er bare tilgjengelig ved skade eller annen feil som har oppstått uten at det er kunden sin feiltakelse. Retur muligheter er kun mulig innen 14 dager etter mottatt bestilling. ​​​​​​​Animalist tilbyr internasjonal levering og kommer vanligvis frem i løpet av 3 til 5 dager. De har foreløpig lite informasjon om kostnader per land. De har en moderne nettside som er enkel i bruk. 

Komplimenter, Klager og TIps til Animalist
Lyst på en moderne plakat av kjæledyret ditt? Animalist har da det du leter etter. Om du har tidligere erfaring med selskapet setter vi stor pris på om du legger igjen en liten tilbakemelding om din opplevelse. Hvordan er plakatene priset? Varierer prisene med design, eller kun med størrelse? Har de et stort utvalg av raser? En liten kundeanmeldelse kan gjøre en stor forskjell! Skriv gjerne en hos oss i dag.