Smartphoto

Alle kundeanmeldelser

Smartphoto

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

P
Petter
De aller fleste behovene jeg har for mine bilder og min skriver ordner jeg selv i min lokale butikk. men det er noe med Smartphoto og deres fotobøker og hvordan de klarer å fange essensen i minnene...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Veldig bra for familieminner

  De aller fleste behovene jeg har for mine bilder og min skriver ordner jeg selv i min lokale butikk. men det er noe med Smartphoto og deres fotobøker og hvordan de klarer å fange essensen i minnene som man har sammen. Det er det jeg bruker denne butikken for i all hovedsak, og det har fungert veldig godt for meg i mange år nå.
  Vil du finne en god metode å ivareta dine familieminner så anbefaler jeg Smartphoto. Det er i hvert fall det jeg selv kommer til å bruke fremover. Så har de jo også så mye annet bra der!


Andre så også på

Logo Kinogavekort.no

Kinogavekort.no

0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo Fernsnpetals

Fernsnpetals

0 Anmeldelser

Er du frustrert fordi du ikke vet hva du skal velge som gave til den du elsker? Eller er du bekymret fordi du ikke vet hvor du skal kjøpe de...

Logo KT Living

KT Living

0 Anmeldelser

Er du på jakt etter den perfekte gaven? Ønsker du å gi noen du er glad i noe som er både personlig og gjennomtenkt? Da kan...

Logo Time To Shine

Time To Shine

0 Anmeldelser

Er du på leting etter gaver? Om det er jul eller en annen spesiell anledning, som din bursdag, da er du gjerne på utkikk etter noe nytt...

Smartphoto

Bilder er utrolig viktige, og noe av det mest dyrbare vi faktisk har. Om der du bor skulle begynne å brenne så ville du sannsynligvis prøvd å redde fotoalbumet før noe annet, spesielt før TV eller telefon. Det er bare at man tar det for gitt, og gir vekt til ting som ikke egentlig er så viktige. Alt kan erstattes, men ikke bilder, av folk som ikke er med deg lenger, eller bilder fra 20 år tilbake. Det er blant annet derfor kameratelefoner er så populære, fordi det digitaliserer hukommelsen vår og minnet, slik at vi bare kan gå inn på telefonen og se på gamle bilder, av våre barn og andre kjære. Men om du ønsker fysiske bilder bør du bruke profesjonelle tjenester, som Smartphoto, som gir deg bilder i høy kvalitet, og som du bestiller via nettet.

Informasjon om Smartphoto
Man vil jo gjerne at ens bilder skal bli tatt vare på så godt som mulig, så man vil velge noen som føler man kan stole på. Smartphoto virker å være en slik butikk, spesielt det at de har 5 stjerner på Trustpilot peker på at de gjør jobben sin godt og at de tar den seriøst. Så har jo også Smartphoto eksistert helt siden 1972, noe som er snart 50 år! Den erfaringen er gull verdt, og de har tydeligvis tatt overgangen i teknologien veldig godt med tanke på den kontinuerlige suksessen de har hatt. Før het de ExtraFilm, så om du husker tilbake til den tiden så vet du kanskje hvem vi prater om. De finnes over flere land i Europa, noe som bør si mye om deres produksjon, at en bildebutikk har vokst seg såpass stor. Hva kan du få hos Smartphoto da?

Hva Smartphoto kan gi deg
Vanlige bilder er jo naturlig nok en av de første tingene verdt å nevne, men du kan få bildene dine på mange ulike måter. På kopper og krus, fotobøker, kalendere, på tekstil, altså klær og annet, som veggdekorasjon og lerret. Det er viktig at bildet er av høy nok kvalitet om du vil ha et stort bilde, men det er noe som Snartphoto hjelper deg med. Ellers vil bilde bli av svært dårlig kvalitet om det blir forstørret mye mer enn det bør. På mange måter er Smartphoto den perfekte gavebutikken om du vil gi noen du er glad i en personlig gave. Det er lett å kjøpe noe dyrt i en elektronikkbutikk, men et bilde er alltid noe man setter mer pris på. Ta vare på dine minner med bildene du har, det er noe av det viktigste man har, tross alt.

Erfaringer med Smartphoto
Vi vil gjerne vite om kvaliteten på tjenesten fra Smartphoto er så god som man innbiller seg, og om det er verdt tiden og pengene å bestille noe over nettet. Derfor vil vi at dere som har brukt Smartphoto skriver til oss og forteller, slik at andre kan lese og bestemme seg om de bør gjøre det samme. Vi venter!


Hvordan et bilde blir produsert