NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Optimalprint

  Bilder

  er noe av de kjæreste vi kan ha, og nå som alle har en telefon så kan vi ta et bilde når som helst, og det blir et minne for livet. Men noen ganger så er det ikke nok å ha det bare på telefonen, man vil ha det på et flott ark, i en ramme, eller andre lignende ting. Det er klart man kan gjøre slike ting selv, det å printe ut bilder er ikke veldig vanskelig. Men når sant skal sies så er ikke kvaliteten den samme som om du skulle gjort det hos en profesjonell fotobutikk. Derfor kan man bruke Optimalprint, som i navnet påstår at de er blant de beste. Men la oss gå de litt nærmere etter sømmene og se om det er sant eller ei.

  Informasjon om Optimalprint
  I det store og det hele så er dette en butikk som selger trykksaker, og Optimalprint er en del av Gelato, som er et norskregistrert selskap spesialisert i å selge trykksaker. Det er en type butikk som man har en slags iboende tillit til, selv om man kanskje ikke helt vet årsaken til hvorfor. Uavhengig av det så lager de sine produkter lokalt, noe som også betyr at du rask leveranse, og det til en rimelig pris. De bruker kun miljøvennlig og sertifisert papir, så du kan bestille produkter fra Optimalprint med en ren samvittighet. Det er faktisk viktigere enn du skulle tro for mange, og med en 100 prosent fornøydgaranti så kommer du nok til å finne en butikk tilpasset til dine behov.

  Hva du får hos Optimalprint

  Det er heller mer betimelig å spørre hva du ikke får hos Optimalprint når det kommer til foto, plakater, bildebøker og lerret. De har et veldig godt utvalg, og nå så selger de blant annet julekort, men du kan finne så mye annet også. Er du ute en fin gave til noen du er glad i, så kan en kopp med bilde være et godt valg. Og ønsker du å samle alle dine beste minner på et sted, så har Optimalprint noen av de fineste bildebøkene på markedet. Du finner også designplakater som Optimalprint selv har laget, eller valgt ut, så du får en viss særegen følelse i din shopping. Det beste en kan si om Optimalprint er at det er en butikk som hjelper deg med å ta vare på dine minner, og det er bedre enn hva man kan si om veldig mange andre butikker. Og da de produserer så lokalt som mulig i forhold til hvor du bor, så er frakten rask og effektiv.

  Inntrykk av Optimalprint

  Som du ser så har vi lite negativt å si om denne butikken, fordi den tilbyr gode løsnigner og produkter, og den er faktisk veldig populær. Det tilsier at de i det minste gjør noe riktig i sin forretning.

  Dog ønsker vi å høre fra dere som har brukt Optimalprint for å vite hva dere synes om butikken og om dere ville anbefalt den til andre!


  Hvordan lage egne fotobøker

  Optimalprint
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  6.6
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prisnivå
  rating
  4
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Begrenset utvalg motivformat

  Liten variasjon layout på siden på 30x30 bok. Ikke tilpasset 4:3 format. Ikke mulig å få ett bilde stående .2 bilder stående blir sterkt kuttet (stående widescreen) Kvadratisk format blir favorisert.Med 60 % rabatt blir pris/kvalitet forhold akseptabelt. CMYK printen når ikke opp mot RGB på fotopapir. Langt unna Fuji og CEWE.

  Dør: kristian osmundsvåg22-03-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  6.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Optimalprint

  Din rangering

  FAQ

  Er Optimalprint et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Optimalprint. I gjennomsnitt har de fått en rating på 6.6/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Optimalprint?

  Optimalprint opererer for det meste innenfor Generell-bransjen, mer spesifikt med Foto og Utskrift.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Optimalprint . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!