Movavi

Alle kundeanmeldelser

Movavi

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Smartphoto
Smartphoto
0 Anmeldelser

Bilder er noe av det kjæreste vi har, det er noe som tillater oss til å se tilbake på gamle minner, og å se på e...

Logo Cewe
Cewe
0 Anmeldelser

Det å ta vare på minner er viktig, og det blir viktigere jo eldre man blir. Tiden flyr, folk man er glad i er ikke lenger, og det enest...

Logo FotoKnudsen.no
FotoKnudsen.no
2 Anmeldelser

Det er viktig å ta vare på de gode stundene, og heldigvis har moderne teknologi gitt oss muligheten til å gjøre det p&arin...

Logo Smartphoto
Smartphoto
1 Anmeldelser

Bilder er utrolig viktige, og noe av det mest dyrbare vi faktisk har. Om der du bor skulle begynne å brenne så ville du sannsynligvis p...

Movavi

Å lære å redigere videoer kan være utrolig givende, enten du lærer hvordan du redigerer videoer for YouTube, har det gøy med hjemmefilmer eller på jobb. I prosessen med filmskaping er redigering en viktig jobb. I flere tilfeller kan klipperen bidra like mye til tempoet og rytmen i en video som regissøren.

Men som med enhver kreativ rolle, er det regler å følge og regler å bryte. Det handeler ikke om hva som er «riktig» eller «feil» måte å redigere det visuelle mesterverket på, men om å ha de riktige verktøyene for å oppnå det du ønsker. 

Enten du lager en dokumentar, en reklamefilm, en komedie eller en YouTube-spesial, er det viktig for nybegynnere om å komme i gang riktig, og få orden på og bli kjent med verktøyene du trenger, og gjøre alt som kreves for å produsere en fantastisk sluttprodukt, uansett ferdighetsnivå. Det er her redigeringsprogrammet Movavi kommer inn. 

Om Movavi
Movavi tilbyr et bredt utvalg av multimedieprogrammer som hjelper deg å ha det gøy med videoer, musikk og bilder på hvilken som helst plattform og hvilken som helst enhet. Vi utvikler lett-å-bruke og kraftig programvare som inspirerer folk til å redigere, forbedre og dele innholdet deres.

Siden etableringen i 2004 har Movavi vokst fra en startup drevet av en liten gruppe entusiaster til en internasjonal virksomhet med over 400 ansatte. Vårt stadig voksende utvalg av produkter selges i mer enn 200 land.

Enten du er en amatør eller en ekspert videoredigerer, har Movavi mye å tilby deg. Dette videoredigeringsverktøyet er flott for alle som ønsker å maksimere bruken av videomedier for å kommunisere med sitt publikum. Det er for alle som ønsker å effektivt bruke verktøy som kan hjelpe dem å lage videoer som er mer engasjerende, informative og profesjonelle. Når det gjelder grensesnitt, funksjoner, stabilitet, ytelse og støtte, er Movavi veldig vanskelig å slå.

Hvordan bruke Movavi
Movavis videoredigerer kan ta seg av alt, fra videooppretting og redigering, til konvertering av skjermopptak og mye mer. Med den kan du lage dine egne profesjonelt utseende filmer eller videoer på kort tid.

Movavi er designet for å gjøre det ekstremt enkelt for nybegynnere uten tidligere erfaring med videoredigering.
Programvaren støtter Microsoft Windows 7 og nyere. Du kan også bruke programvaren på Apples Mac OS. Movavi har tonnevis av premium-funksjoner som tidslinjemarkører, animasjonsalternativer, og mer.
Movavi-programvaren kommer også med en innebygd treningsmodul for å forkorte læringskurven.Denne funksjonen muliggjør enda raskere behandling av 4K-videoer. En av ulempene ved programmet er at du har begrenset kontroll over noen av effektene under redigeringen. Movavi Video har en intuitiv videoredigeringsprogramvare for Windows, og har som mål å hjelpe deg med å lage og redigere alle typer videoer, samtidig som det er brukervennlig for nybegynnere.

Erfaringer med Movavi
Har du prøvd Movavi? Hvordan var erfaringen din? Var du fornøyd, eller eventuelt missfornøyd? Var programmet vanskelig å bruke? Vi vil gjerne høre din kundeanmeldelse. Del hvordan du opplevde Movavi, og eventuelle problemer du møtte på. Du kan også lese andre sine tilbakemeldinger og erfaringer med Movavi her på NorskeAnmeldelser.