NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser 1K Daily Profit

  Bitcoin har vel de aller flest hørt om nå, og selv om det har økt i popularitet de siste årene så er det vel egentlig få av oss som virkelig kan forstå hva det hele går ut på. Det enkleste å tenke på det som er at det er en valuta, en digital en sådan, og da det er veldig mye teknisk å prate om angående det, så er det like greit å bare holde seg unna akkurat det aspektet.

  Det kanskje viktigste aspektet her er å vite om det er trygt eller ei, og da mener vi ikke nødvendigvis om du er garantert til å tjene penger. Fordi det kan ingenting garantere deg, ei heller via tradisjonelle kanaler. Men vi vil oppfordre deg som har brukt 1K Daily Profit til å skrive inn til oss og fortelle om dine erfaringer, så andre kan vite mer!

  1K Daily Profits is a TRUSTED System????

  1K Daily Profit
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (6)

  2
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Svindel ikke 90% men 100%

  Alt dere ser av disse type invitasjoner til å investere i bitcoin eller aksjer er ren oppsatt skuespill fra A til Å for å få deg til å betale til utenlandske bankkonto. Husk det aller beste dere kan gjøre er hva enn som virker interessant på nett, greit, skriv navnet og review på google som som de som leser dette har gjort og på under noen få minutter vil dere enkelt finne ut om det ikke er svindel i det hele tatt, er litt svindel, eller 100% svindel :) Lykke til

  Dør: Mohammad M31-08-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  scam

  this is a scam..
  you cant get 1500 euro a day for an investment of only 250 euro..

  There is no market for that.. and if everyone did this it will be no money left in the world

  Dør: Frode Jakobsen14-08-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  scam

  x

  Dør: TT12-08-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  scam

  Bare å google: scamcryptorobots.com/1k-daily-profit-review-scam/

  Dør: Mattias27-07-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Svindel

  Bare svindel fra ende til annen !!!!

  Dør: Bjarne Olsen17-07-2021
  Hans Martin Gulliksen10-08-2021

  Har testet noe lignende for noen år siden, det var samme greiene..sikkert samme ulvene som holder på i ny forkledning...advarer på det sterkeste..ikke prøv dette ..styr unna !

  Hanad13-08-2021

  Det er fullt av svindlere i nettsamfunnet som gjemmer seg bak skjermen og tjener ufattelig mye på dette. Veldig skremmende! Les og hør med andre før du hopper i noe som er veldig attraktivt. Det er leit å høre fra de som falt for svindelen. Takk til de som tar tiden til å advare andre.

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Tilbakemelding etter samtale fra dem


  Jeg var inne og la igjen navn og e-post på deres sider fordi jeg var nyskjerrig på dette.
  I dag ble jeg oppringt fra en utenlands person og jeg skjønte ikke hva han ville og la på.
  Så ringte han opp igjen og jeg prøvde å forklare at jeg trodde det var noen svindel, derfor la jeg på.
  Ble så oppringt igjen av et annet nummer der ble jeg skjelt ut!
  Men i stedenfor ble jeg direkte skjelt ut og ble truet med telefoner fra Myanmar Burna!

  Alldri opplevd noe så ubehagelig.
  Hadde det vert en norsk som hadde ringt hadde dette vert mye mer troverdig
  Føler meg både truet og lurt.

  Dør: Torill Iversen18-06-2021
  Jeg gjorde det samme som du Torill. Og har investert og det viste seg at når jeg registrerte meg, ble alt kastet over til et utenlandsk selskap, Invexeo.com. Dette er dessverre ikke bra. 23-06-2021

  Torill, jeg gjorde det samme som du. Det viste seg at når jeg registrerte meg, ble alt kastet over til et utenlandsk selskap, Invexeo.com. Dette er dessverre ikke bra.

  Thorstein24-07-2021

  Sorry ass, men jeg kan bare ikke fatte å begripe at noen kan være så tomme i skallen og ikke skjønne at dette er svindel? "Hei, jeg har funnet en GRATIS måtte for deg å tjene penger. Det koster bare 250 Euro" For fucks sake...

  Siren Langeland07-08-2021

  Thorstein, det er bra at du selv er så smart og ikke tom i skallen din. De ser jeg av det du skriver her! Du dømmer andre for sine uheldige handlinger. Det er utrulig mye svindel som foregår. Mange er utspekulerte svindlere er eksperter på svindel, lager investerings portaler som ligner på de ekte osv. Svindlerene er mye mer proffe enn før, og kan lure de som ikke er helt erfarne og utlært i Bitcon trading mm. Det er ikke bra at noen kritiserer andre for å være dumme. Det fører til at de som føler seg dumme ikke anmelder svindelen eller skaffe hjelp i sin sak. Når ingen forteller eller tørr å skrive om sin erfaring vil det føre til at flere blir svindlet. Beklager å måtte si det Thorstein, men. jeg synes du er direkte ufin hoverende. Dette ligner mer på mangel på empati følelsene ,samme følelsene som svindlerene har. Ikke bry seg om andre eller andre sine følelser osv. Jeg antar du også har gjort dumme ting som du angrer på senere?

  Jonny Pasta20-08-2021

  Thorsten, du ble roasta!!!!

  Irene24-08-2021

  takk for at dere delte. jeg ble nysgjerrig men glad for at jeg googlet litt. :)

  Ida07-09-2021

  Jeg bare lurer på hvordan du kom til denne siden? Jeg tror du også ble litt nysgjerrig på den reklamen, så Googlet du å så at det var svindel og så tenker du at du er smartere en oss andre. Og skriver stygge ting.

  Ida07-09-2021

  Men til Thorstein24-07-2021

  Jahan17-09-2021

  Sorry, folkens! Men, jeg er helt enig med Torstein :-) Jeg har også blitt lurt gjennom Finn.no & ebay. Så, svindlere finnes overalt... Vi lever i en informasjonsalder hvor informasjon ikke er skjult lenger. Google, Youtube, sosiale medier osv Så, bruk hodet og skaff deg nok kunnskap hvis du er usikker. Vi alle gjør feil, ingen er perfekt. Men, Cluet er å lære fra feilene! Første tegn på svindel: "Gratis måte å tjene penger" Lesson nr1. Nothing is FREE. Everything has to be paid for. Lesson nr2. There Are No Shortcuts To Real Success Lykke til alle sammen !

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om 1K Daily Profit

  Din rangering

  FAQ

  Er 1K Daily Profit et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om 1K Daily Profit. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr 1K Daily Profit?

  1K Daily Profit opererer for det meste innenfor Finansiere-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til 1K Daily Profit . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!