NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Airbnb Host

  Det er mange måter å tjene penger på i disse dager, noen kanskje litt mer uventede enn andre. Men, da vi lever i en ganske kondensert og lett tilgjengelig verden så er det muligheter og potensiale i det aller meste. Bare man klarer å se klart for seg. Airbnb er et perfekt eksempel på det, hvor det å leie ut et rom, en leilighet eller et helt hus til helt fremmede mennesker nå har blitt normalen. Det er ingenting uvanlig med det, og du tjener faktisk bra med penger, om du velger å gjøre det. Det går utover visse andre næringer, spesielt hotellnæringen, men det er ikke ditt individuelle ansvar. Og om du vurderer å leie ut med Airbnb så kan vi ta en litt nærmere titt på det, og hvordan det sammenligner med andre, litt mer profesjonelle utleiere på markedet.

  Informasjon om Airbnb

  Sannsynligvis har du hørt om Airbnb bare de siste få årene, men de har faktisk eksistert helt siden 2008, da det ble etablert i San Francisco. Grunnen til at det ble startet er som en respons til det utrolig vanskelige og dyre boligmarkedet i byen, og menneskene bak så en mulighet til å tjene penger, og hjelpe andre. I tillegg er San Francisco en by hvor mye forretning blir gjort, og mennesker fra hele verden kommer, noe som gjorde at hotellene ikke hadde kapasitet. Konseptet var å tilby en luftmadrass til mennesker som behøvde det, og navnet spiller på det. Opprinnelig var navnet AirBed & Breakfast, men nå er forkortet til Airbnb.

  We Made $7,000-$10,000/Mo. Hosting on AirBnB | Our Tips for Successful AirBnB Hosting

  Måten det fungerer på

  Det er i prinsipp en ganske enkel tjeneste, da du som eier av en bolig registrerer deg, fyller ut informasjon om boligen, hva du er villig til å leie ut og prisen. Da kan folk som skal til stedet du bor gå inn på Airbnb, søke og finne din bolig, som de da bestiller. Det fungerer på akkurat samme måte som om man skulle bestilt et hotellrom. Og om du er redd for at det er uten reguleringer så er ikke det tilfellet. Det gjelder både for deg som leier ut og for den som vil leie. Du får en forsikring fra Airbnb, som innebærer at om noe skulle gå galt i boligen, om noe skulle bli ødelagt, så får du det dekket. Du bestemmer selv tilgjengeligheten av boligen, om det er bare et rom eller hele huset, og hvor lenge du vil leie ut. Det kan være helt perfekt om du for eksempel på ferie i sommer, og vil leie ut til noen. Det er en enkel måte å tjene penger på, hvor du som utleier kan føle deg trygg i prosessen.

  Erfaringer med Airbnb

  Det føles alltid litt risikabelt å leie ut til noen man ikke kjenner i det hele tatt på måten som det blir gjort på hos Airbnb. Så vi vil oppfordre dere som har gjort det til å skrive til oss og fortelle om hva dere synes og om dere ville anbefalt det til venner.


  Hvordan tjene penger på Airbnb

  Airbnb Host
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Airbnb Host

  Din rangering

  FAQ

  Er Airbnb Host et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Airbnb Host. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Airbnb Host?

  Airbnb Host opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med Overnatting, Hus og Hage.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Airbnb Host . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!