Airbnb Host

Alle kundeanmeldelser

Airbnb Host

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo DFDS Seaways

DFDS Seaways

0 Anmeldelser

Her i Norge har vi ikke akkurat karibisk vær, så om du skal på cruise har du begrensede muligheter. Men en av de mulighetene er D...

Logo Otel.com

Otel.com

0 Anmeldelser

Med tanke på hvor mye vi mennesker reiser og befinner oss på fremmede steder, så er det rart å tenke på at det kan v&...

Logo I amsterdam

I amsterdam

0 Anmeldelser

Det å komme seg vekk fra byen man har vokst opp i kan være bra på mange mulige måter. Spesielt om man velger å flytte...

Airbnb Host

Det er mange måter å tjene penger på i disse dager, noen kanskje litt mer uventede enn andre. Men, da vi lever i en ganske kondensert og lett tilgjengelig verden så er det muligheter og potensiale i det aller meste. Bare man klarer å se klart for seg. Airbnb Host er et perfekt eksempel på det, hvor det å leie ut et rom, en leilighet eller et helt hus til helt fremmede mennesker nå har blitt normalen. Det er ingenting uvanlig med det, og du tjener faktisk bra med penger, om du velger å gjøre det. Det går utover visse andre næringer, spesielt hotellnæringen, men det er ikke ditt individuelle ansvar. Og om du vurderer å leie ut med Airbnb så kan vi ta en litt nærmere titt på det, og hvordan det sammenligner med andre, litt mer profesjonelle utleiere på markedet.

Informasjon om Airbnb
Sannsynligvis har du hørt om Airbnb bare de siste få årene, men de har faktisk eksistert helt siden 2008, da det ble etablert i San Francisco. Grunnen til at det ble startet er som en respons til det utrolig vanskelige og dyre boligmarkedet i byen, og menneskene bak så en mulighet til å tjene penger, og hjelpe andre. I tillegg er San Francisco en by hvor mye forretning blir gjort, og mennesker fra hele verden kommer, noe som gjorde at hotellene ikke hadde kapasitet. Konseptet var å tilby en luftmadrass til mennesker som behøvde det, og navnet spiller på det. Opprinnelig var navnet AirBed & Breakfast, men nå er forkortet til Airbnb. 

Måten det fungerer på
Det er i prinsipp en ganske enkel tjeneste, da du som eier av en bolig registrerer deg, fyller ut informasjon om boligen, hva du er villig til å leie ut og prisen. Da kan folk som skal til stedet du bor gå inn på Airbnb, søke og finne din bolig, som de da bestiller. Det fungerer på akkurat samme måte som om man skulle bestilt et hotellrom. Og om du er redd for at det er uten reguleringer så er ikke det tilfellet. Det gjelder både for deg som leier ut og for den som vil leie. Du får en forsikring fra Airbnb, som innebærer at om noe skulle gå galt i boligen, om noe skulle bli ødelagt, så får du det dekket. Du bestemmer selv tilgjengeligheten av boligen, om det er bare et rom eller hele huset, og hvor lenge du vil leie ut. Det kan være helt perfekt om du for eksempel på ferie i sommer, og vil leie ut til noen. Det er en enkel måte å tjene penger på, hvor du som utleier kan føle deg trygg i prosessen.

Erfaringer med Airbnb
Det føles alltid litt risikabelt å leie ut til noen man ikke kjenner i det hele tatt på måten som det blir gjort på hos Airbnb. Så vi vil oppfordre dere som har gjort det til å skrive til oss og fortelle om hva dere synes og om dere ville anbefalt det til venner.


Hvordan tjene penger på Airbnb