NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Metaburn

  Om det er noe som er populært for tiden så er det helse, og selv om det kanskje kan virke veldig naturlig, så er det et nytt fokus på helse og viktigheten av å ta vare på seg selv. Metaburn er et produkt som forsøker å hjelpe deg med det, men la oss se på hva de egentlig gjør og tilbyr.

  Om Metaburn

  Metaburn er et produkt som selges av Vitamail, som er et helsekostfirma basert i Oslo, og som har eksistert siden 2009. De utvikler og lager produktene selv faktisk, noe som egentlig er ganske betryggende. I hvert fall sammenlignet med selskap som kjøper de inn fra andre steder, og du er kanskje usikker på produksjonsleddene. De forsøker alltid å være oppdaterte på det seneste innen helsekost, og konsulterer med EFSA - European Food Safety Authority. Måten de opererer på - som leverandør - er at du kan lage en avtale med de om å få tilsendt pakker jevnlig, slik at du aldri går tom for det helsekostproduktet du bruker. Og, som nevnt tidligere, det at de lager produktene selv gjør at du får de billigere enn de fleste andre steder, da det ikke er noe dyre mellomledd, som forhøyer prisen. Du kan alltid bestemme når du vil stoppe abonnementet, ta en pause, eller gjøre hva du enn vil.

  Hva Metaburn er

  Når det kommer til Metaburn er det snakk om et helsekostmiddel som skal hjelpe deg med å gå ned i vekt. Det er det er laget for og det inneholder en del ulike ting som skal hjelpe deg med det. Noe som alltid er viktig å huske på med slike produkter, er at det er veldig viktig å drive med mosjon eller trening ved siden av. Metaburn i seg selv kan hjelpe, men det er mye mer effektivt om du trener samtidig. Innholdet i Metaburn er grønt te, wakame, chili, krom og B-vitaminer. Visse av disse forstår du nok hva er, som grønn te, chili og B-vitaminer, men krom og wakame er litt vanskeligere. Wakame er en tangart som er spiselig, og som har blitt brukt i øst-asiatiske kjøkken i flere hundre år. Krom er krom, som det mineralet en snakker om når man snakker om kromete dusjhoder for eksempel. Og om det er en overraskelse at det blir brukt i helsekost så bør det ikke være det. Det er et mineral som bidrar til normal omsetning i kroppen. Det er klart det er en grunn til at det er der. Hovedfunksjonen dens er at den demper sult og suget på noe søtt!

  Kundekontakt med Metaburn

  Den virker å være veldig god og stabil. Vitamail er et selskap som ønsker å bli tatt seriøst, så da må de også ta kundene på alvor. Spesielt med et slikt produkt, som kanskje ikke passer alle deres kunder. Du kan kontakte de via mail og telefon og de har blitt kåret til Norges beste kundeservice!

  Dine erfaringer

  Har du prøvd Metaburn, eller noen av de andre produktene fra Vitamail, vil vi gjerne høre fra deg.


  Hva helsekost kan gjøre

  Metaburn
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (3)

  6.8
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  7.4
  Service
  rating
  6
  Prisnivå
  rating
  7.4
  Levering
  rating
  6.6

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Går jevnt med i vekt

  Jeg har ikke endret noe med kosthold el trening. Kun tilført metaburn. Etter første mnd har jeg gått ned 3,5 kg. Det er ca 0.8 i uken. Veldig fornøyd. Demper søtsug og behovet for å snåspise hele tiden. Det skal og sies at da jeg reiste på jentetur web helg og spiste altfor mye usunn mat, så forventet jeg å gå noe opp i vekt. Det gjorde jeg ikke og jeg er overbevist at det er pga metaburn.

  Av: Beate28-10-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  8.5
  rating

  Supert

  Metaburn virker. Demper søtsug og sultfølelse. Gjør det enkelt å følge diett. Endelig et produkt som virker. Har til nå gått ned 10 kilo. Veldig fornøyd👍

  Av: Ingrid Aadal28-09-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  1

  1

  Av: arachni_name04-10-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Metaburn

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Metaburn et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Metaburn. I gjennomsnitt har de fått en rating på 6.8/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Metaburn?

  Metaburn opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med Kostholdsråd, Gå Ned i Vekt.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Metaburn nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!