NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Metaburn

  Om det er noe som er populært for tiden så er det helse, og selv om det kanskje kan virke veldig naturlig, så er det et nytt fokus på helse og viktigheten av å ta vare på seg selv. Metaburn er et produkt som forsøker å hjelpe deg med det, men la oss se på hva de egentlig gjør og tilbyr.

  Om Metaburn

  Metaburn er et produkt som selges av Vitamail, som er et helsekostfirma basert i Oslo, og som har eksistert siden 2009. De utvikler og lager produktene selv faktisk, noe som egentlig er ganske betryggende. I hvert fall sammenlignet med selskap som kjøper de inn fra andre steder, og du er kanskje usikker på produksjonsleddene. De forsøker alltid å være oppdaterte på det seneste innen helsekost, og konsulterer med EFSA - European Food Safety Authority. Måten de opererer på - som leverandør - er at du kan lage en avtale med de om å få tilsendt pakker jevnlig, slik at du aldri går tom for det helsekostproduktet du bruker. Og, som nevnt tidligere, det at de lager produktene selv gjør at du får de billigere enn de fleste andre steder, da det ikke er noe dyre mellomledd, som forhøyer prisen. Du kan alltid bestemme når du vil stoppe abonnementet, ta en pause, eller gjøre hva du enn vil.

  Hva Metaburn er

  Når det kommer til Metaburn er det snakk om et helsekostmiddel som skal hjelpe deg med å gå ned i vekt. Det er det er laget for og det inneholder en del ulike ting som skal hjelpe deg med det. Noe som alltid er viktig å huske på med slike produkter, er at det er veldig viktig å drive med mosjon eller trening ved siden av. Metaburn i seg selv kan hjelpe, men det er mye mer effektivt om du trener samtidig. Innholdet i Metaburn er grønt te, wakame, chili, krom og B-vitaminer. Visse av disse forstår du nok hva er, som grønn te, chili og B-vitaminer, men krom og wakame er litt vanskeligere. Wakame er en tangart som er spiselig, og som har blitt brukt i øst-asiatiske kjøkken i flere hundre år. Krom er krom, som det mineralet en snakker om når man snakker om kromete dusjhoder for eksempel. Og om det er en overraskelse at det blir brukt i helsekost så bør det ikke være det. Det er et mineral som bidrar til normal omsetning i kroppen. Det er klart det er en grunn til at det er der. Hovedfunksjonen dens er at den demper sult og suget på noe søtt!

  Kundekontakt med Metaburn

  Den virker å være veldig god og stabil. Vitamail er et selskap som ønsker å bli tatt seriøst, så da må de også ta kundene på alvor. Spesielt med et slikt produkt, som kanskje ikke passer alle deres kunder. Du kan kontakte de via mail og telefon og de har blitt kåret til Norges beste kundeservice!

  Dine erfaringer

  Har du prøvd Metaburn, eller noen av de andre produktene fra Vitamail, vil vi gjerne høre fra deg.


  Hva helsekost kan gjøre

  Metaburn
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (5)

  5.6
  60% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  6.8
  Service
  rating
  4.4
  Prisnivå
  rating
  5.2
  Levering
  rating
  5.6

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Går jevnt med i vekt

  Jeg har ikke endret noe med kosthold el trening. Kun tilført metaburn. Etter første mnd har jeg gått ned 3,5 kg. Det er ca 0.8 i uken. Veldig fornøyd. Demper søtsug og behovet for å snåspise hele tiden. Det skal og sies at da jeg reiste på jentetur web helg og spiste altfor mye usunn mat, så forventet jeg å gå noe opp i vekt. Det gjorde jeg ikke og jeg er overbevist at det er pga metaburn.

  Dør: Beate28-10-2020
  S. Danielsson14-03-2021

  Metaburn hjelper deg å gå ned i vekt, hvis du samtidig slutter å spise ! Jeg har brukt produktet i to måneder, spist mindre (ikke mye) og gått opp litt over en kilo ! Det som blir slankere, er lommeboken din !

  Jan-Ove Kalleklev10-06-2021

  Hei, har gått opp 2 kg siste mnd etter jeg begynte med dette produktet. Sorry, funker ikke for meg

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  8.5
  rating

  Supert

  Metaburn virker. Demper søtsug og sultfølelse. Gjør det enkelt å følge diett. Endelig et produkt som virker. Har til nå gått ned 10 kilo. Veldig fornøyd👍

  Dør: Ingrid Aadal28-09-2020
  S.D.son14-03-2021

  Hallo Ingrid ! Enten er du ansatt i firmaet, eller så er du et påfunnet navn. Hadde du hett Pinnoccio, hadde du hatt en meter lang nese !

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Dere blir rikere ?

  Som alle andre slankeprodukter : en bløff !
  Det eneste som blir slankere, er lommeboken og det eneste som hjelper, er å forandre kosthold.

  Dør: S. D.son14-03-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  5
  rating

  IKKE KJØP

  Drittprodukt, gikk opp i vekt.

  Dør: Philip Erling Fors28-01-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  1

  1

  Dør: arachni_name04-10-2020
  Philip Erling Fors28-01-2021

  Forbanna drittprodukt, funket ikke. Har lagt. på meg.

  Ann kristin Sørensen05-02-2021

  Søppel, lureri

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Metaburn

  Din rangering

  FAQ

  Er Metaburn et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Metaburn. I gjennomsnitt har de fått en rating på 5.6/10, hvorav 60% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Metaburn?

  Metaburn opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med Kostholdsråd, Gå Ned i Vekt.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Metaburn . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!