8Hours

Alle kundeanmeldelser

8Hours

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Kost1

Kost1

1 Anmeldelser

Bevegelse er liv! Sport gjør livet vårt mer spennende og kroppen vår mer attraktiv. For å holde oss i form besøker ...

Logo iHerb

iHerb

1 Anmeldelser

Iherb startet i 1996 i USA og er en verdens leverandør av naturprodukter, med lager i USA og Asia. De har over 30 000 naturprodukter på...

Logo Life

Life

0 Anmeldelser

Det å være sunn og frisk føles som om er vanskeligere enn noensinne å være. Det er mange utfordringer en møte...

Logo VitaePro

VitaePro

0 Anmeldelser

Er du lei av falske håp gitt av helsetilskudd? Skulle du ønske at der var en enklere måte å skjønne og finne de n&o...

8Hours

Er du en av de som nærmest gruer deg til det blir leggetid? I så fall er du ikke alene. Svært mange nordmenn sliter med søvnproblemer av ulik karakter. Noen ligger våkne på timevis og får ikke sove før det nærmer seg morgen. Andre igjen får sove, men våkner opp utallige ganger og dermed blir søvnen ujevn og man kommer nesten aldri inn i dyp søvn. Takket være internett kan man nå lese seg til mye god informasjon om hvordan man overkommer søvnproblemer. Det fins mye produkter og nettbutikker som skal hjelpe mennesker som sliter med både diett og helse. Her hos oss får du også muligheten til å lese erfaringer og tilbakemeldinger fra mennesker som allerede har forsøkt noen av disse produktene. Dersom noe har vist seg å fungere for andre, er sjansen større for at det kan fungere også for deg. 

 

Om 8Hours
8Hours er et melatoninprodukt som er utviklet og selges av selskapet Vitamail. Vitamail er en av Nordens fremste leverandører av kosttilskudd og har mer enn 220 000 kunder i Norden. Kosttilskuddene deres produseres i samsvar med Good Manufacturing Practice (GMP). Produktene kontrolleres og analyseres også av en uavhenging tredjepart. Vitamail har også blitt kåret til vinner av kundeserviceprisen "Best i Test" fire ganger. 

8Hours ble utviklet fordi problemet med søvnmangel er stort i Norge. Hver tredje nordmann sliter med søvn. Kanskje er tallet så høyt i Norge på grunn av at en god del av befolkningen bor i områder med midnattsol om sommeren og mørketid på vinteren. Likevel må nok også levesettet vårt ta en del av skylden. 

 

Produktet 8Hours
Melatonin
er hovedingrediensen i 8Hours. Inntil nylig var melatonin reseptbelagt i Norge, men nå er stoffet tilgjengelig som kosttilskudd. Melatonin er et hormon som kroppen produserer naturlig. Stoffet blir også populært kalt for "kroppens søvnhormon". Melatonin dannes av seratonin og skilles ut av epifysen. Utskillelsen skjer i mørke, og det kan noe av grunnen til at noen mennesker sliter i forbindelse med midnattsol. 

8Hours inneholder også theanine, kamille og vitaminB6. Theanine er en aminosyre som du blant annet finner i grønn te og den er beroligende og stressreduserende. Kamille er også beroligende, og vitaminB6 regulerer hormonell aktivitet. 

Produktet kommer i kapselform som også skal smake godt, og du anbefales å ta en kapsel 1-2 timer før du skal legge deg. 

 

Vilkår og betingelser
Når du blir kunde hos Vitamail oppretter du et løpende abonnement. Du har ingen bindingstid og kan si opp abonnementet når som helst. Dersom du ikke ønsker neste levering i abonnementet må du informere Vitamail om dette senest 4 uker før neste planlagte levering. Pakker sendes til hele Norge, og du får som regel pakken din mellom 3-7 dager etter bestillingen er mottatt. Du er beskyttet av angrefristloven, og har derfor 14 dagers angrerett. 

 

Kundeanmeldelse
Dersom du har slitt med søvnproblemer og bruker eller har brukt 8Hours ønsker vi svært gjerne å høre fra deg. Din mening om produktet kan ha stor betydning som sliter med søvnen. Legg igjen en kundeanmeldelse her på siden, så kan andre se dine erfaringer med produktet.