NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser 8Hours

  Er du en av de som nærmest gruer deg til det blir leggetid? I så fall er du ikke alene. Svært mange nordmenn sliter med søvnproblemer av ulik karakter. Noen ligger våkne på timevis og får ikke sove før det nærmer seg morgen. Andre igjen får sove, men våkner opp utallige ganger og dermed blir søvnen ujevn og man kommer nesten aldri inn i dyp søvn. Takket være internett kan man nå lese seg til mye god informasjon om hvordan man overkommer søvnproblemer. Det fins mye produkter og nettbutikker som skal hjelpe mennesker som sliter med både diett og helse. Her hos oss får du også muligheten til å lese erfaringer og tilbakemeldinger fra mennesker som allerede har forsøkt noen av disse produktene. Dersom noe har vist seg å fungere for andre, er sjansen større for at det kan fungere også for deg.

  Om 8Hours

  8Hours er et melatoninprodukt som er utviklet og selges av selskapet Vitamail. Vitamail er en av Nordens fremste leverandører av kosttilskudd og har mer enn 220 000 kunder i Norden. Kosttilskuddene deres produseres i samsvar med Good Manufacturing Practice (GMP). Produktene kontrolleres og analyseres også av en uavhenging tredjepart. Vitamail har også blitt kåret til vinner av kundeserviceprisen "Best i Test" fire ganger.

  8Hours ble utviklet fordi problemet med søvnmangel er stort i Norge. Hver tredje nordmann sliter med søvn. Kanskje er tallet så høyt i Norge på grunn av at en god del av befolkningen bor i områder med midnattsol om sommeren og mørketid på vinteren. Likevel må nok også levesettet vårt ta en del av skylden.

  Produktet 8Hours
  Melatonin

  er hovedingrediensen i 8Hours. Inntil nylig var melatonin reseptbelagt i Norge, men nå er stoffet tilgjengelig som kosttilskudd. Melatonin er et hormon som kroppen produserer naturlig. Stoffet blir også populært kalt for "kroppens søvnhormon". Melatonin dannes av seratonin og skilles ut av epifysen. Utskillelsen skjer i mørke, og det kan noe av grunnen til at noen mennesker sliter i forbindelse med midnattsol.

  8Hours inneholder også theanine, kamille og vitaminB6. Theanine er en aminosyre som du blant annet finner i grønn te og den er beroligende og stressreduserende. Kamille er også beroligende, og vitaminB6 regulerer hormonell aktivitet.

  Produktet kommer i kapselform som også skal smake godt, og du anbefales å ta en kapsel 1-2 timer før du skal legge deg.

  Vilkår og betingelser

  Når du blir kunde hos Vitamail oppretter du et løpende abonnement. Du har ingen bindingstid og kan si opp abonnementet når som helst. Dersom du ikke ønsker neste levering i abonnementet må du informere Vitamail om dette senest 4 uker før neste planlagte levering. Pakker sendes til hele Norge, og du får som regel pakken din mellom 3-7 dager etter bestillingen er mottatt. Du er beskyttet av angrefristloven, og har derfor 14 dagers angrerett.

  Kundeanmeldelse

  Dersom du har slitt med søvnproblemer og bruker eller har brukt 8Hours ønsker vi svært gjerne å høre fra deg. Din mening om produktet kan ha stor betydning som sliter med søvnen. Legg igjen en kundeanmeldelse her på siden, så kan andre se dine erfaringer med produktet.

  8Hours
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om 8Hours

  Din rangering

  FAQ

  Er 8Hours et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om 8Hours. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr 8Hours?

  8Hours opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med Vitaminer og Kosttilskudd.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til 8Hours . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!