NorskeAnmeldelsetittel

  Anmeldelser Skruvat

  Anmeldelser Skruvat.no

  Nå for tiden er det umulig å forestille seg verden vår uten biler. Takket være bilene våre har vi nesten uberenset mulighet til å reise. Og det er viktig at bilen din har ikke problem og skader for å unngå livsfarlige situasjoner på veier. Men litt etter litt blir hver bil eldre og krever reparasjon. Og selv om bilen din fortsatt fungerer perfekt krever den tilsvarende vedikehold. Og du begynner å lure på vilket selskap, som selger bildeler og andre varer for reparasjon og behandling passer deg best. En av selskapene, som du kan rette oppmerksomheten din til, er Skruvat.no. Men før du gjr din første bestillingen, lurer du kanskje på hva er kvaliteten av deres bildeler? Hvor pålitelige og rimelige er de? Hvis du vil stille noen spørsmål eller få hjelp med å løse noen problem, hvilken betjening får du hos kundeservise? Du kan lese vurderinger av selskapets tidligere kunder for å få vite det og mye mer.

  Se denne korte videoen om den nye måten å fikse bilen

  Om Skruvat.no

  Selskapet ble grunnlagt i Sverige i 2008. Nå har de vokst raskt til å bli Skandinavias en av de største forhandler av bildeler på nett. Takket være Internett kan du nå kjøpe bildeler til rimelige priser. Nettbutikken samarbeider med industriledende leverandører. De kan tilby deg bildeler til alle store bilmerker. De samarbeider med store banker og sikrer betalingsløsninger. En av selskapets fordelene er rask levering ved å bruke Europas beste logistikkselskaper. Du får i tilleg til det 30 dagers bytterett for være enda mer sikkert i kjøp. Selskapets ansatte er glade å vite at du er fornøyd når du handler hos dem. De gjør alt best mulig for å levere en kvalitetstjeneste og mener virkelig at fornøyde kunder er deres beste ambassadører.

  Tjenester av Skruvat.no

  Skruvat.no har sin behagelig nettside. Der kan du finne alle nødvendige bildeler ved å bare skrive bilnummeret ditt. Systemet gjør alt selv. Du kan bestille reservdeler ikke bare for bilen din men også for en båt. Selskapet tilbyr forbrukere frakt fra 99 nok inkl mva & toll og bedrifter frakt fra 149 nok. Alt avhenger av storlek og vekt. På Skruvat finner du de beste prisene på bildeler og tilbehør av originalkvalitet. Selskapet har noen ganger forskjellige kampanjer og noen slik at du kan kjøpe noen av varene for billige penger. Så blir dine kjøp ikke bare nyttige men også ganske gunstige. Selskapet er alltid glad til nye partnere og har flere vellykkede samarbeid i dag. Hvis du vil vite mer om deres partnerprogram, kan du sende dem en e-post. Du kan alltid ha kontakt mad kundeservise via e-post elle ved å ringe dem. Følg dem på Facebook og Instagram hvis du ønsker det.

  Vurderinger og tips for Skruvat.no

  Har du allrede bestilt noe for bilen eller båten din hos Skruvat.no? Har du vært fornøyd med varerkvalitet og kundeservise? Vil du anbefale selskapet de andre eller fraråde de andre mot å handle hos Skruvat.no? Vær ikke i tvil og del din mening her. Det hjelper andre mennesker å gjøre et riktig valg. Og les vurderinger av andre selskapets kunder for å få et bilde om denne nettbutikken før du gjør din første bestilling der.

  Skruvat
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  2.6
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  4
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Ikkje fornøyd

  Ikkje fornøyd. For eksempel da eg fikk kast på bremseskivene etter 1 år, fant de på ting som gjorde at de egentlig skyldte på meg at skivene var blå og hadde noe rust. Eg veit kordan bremser byttes og har gjort alt etter boka. Reingjort nav og. Nye calipere og glidere vart det også i forbindelse me skivebytte. Men ikkje kul om de gir seg. De hevder at de skivene med enten elendig stålkvalitet eller herding, er min feil at de har blitt kast i. De foreslo sogar råkjøring. Råkjøring vart eg ferdig med i år 2000 ca. Dessuten er dette en 90 hesters astra. Så eg er veldig misfornøyd og har gitt de beskjed at eg går over til eurodel.no og bildeler.no for fremtidige bestillinger.

  Dør: RONNY KVALHEIM24-08-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3
  rating

  Dårlig kundeservice

  Svært useriøs bedrift som yter dårlig service til kunden. Bryter retningslinje for angrefrist og holder tilbake refusjoner

  Dør: Marcus24-08-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Skruvat

  Din rangering

  FAQ

  Er Skruvat et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Skruvat. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2.6/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Skruvat?

  Skruvat opererer for det meste innenfor Bil Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Andre Biltjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Skruvat . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!!