NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Byttdekk

  Vinteren kommer snart, og med det i tankene så er det smart å se på dekkene dine og om de er i god nok stand for det som kommer. Man kan aldri være for forsiktig, og om du ser at det er noen problemer, så bør du bytte dekkene dine. Selv om det koster litt så er det alltid verdt det, for din egen sikkerhet og de som sitter i bilen med deg. Og bestemmer du deg for å bytte dekk, bør du kanskje vurdere nettbutikken med det klingende navnet Byttdekk. La oss bli litt mer kjent med de.

  Om Byttdekk

  Det er viktig å ta vare på bilen din, vi bruker den jo så mye at det er naturlig at det er ting som må ordnes og fikses. Det finnes mange butikker som kan hjelpe med det, men når det kommer til dekk spesifikt, så må man virkelig være nøye med det. Da er det vel godt å vite at Byttdekk har drevet med dette siden 2002 på nettet og med så lang levetid så har de allerede bevist at de vet hva de driver med, og enda viktigere, deres produkter er av bra nok kvalitet så du ikke trenger å nøle ved å kjøpe fra de. Byttdekk er basert i Stockholm, og alle deres produkter er lagret der også. Med over 100 000 produkter i sortimentet har de alle mulige behov dekket, og da de omsetter for ca. 400 millioner kroner er det ytterligere bevis på deres suksess.

  Produkter hos Byttdekk

  Noe som er interessant med Byttdekk er at i motsetning til visse andre dekkbutikker så fokuserer de faktisk bare på dekk. Ser du på de ulike kategoriene de selger i så er det dekk, felger og komplette hjul. Andre sider liker å selge tilbehør, motorolje og masse slike ting, men det er på en måte betryggende at Byttdekk ønsker å fokusere på en eneste ting. Samtidig har de et godt utvalg av de mest kjente merkene, som Continental, Nokian, Pirelli og Michelin, blant andre. Det å kunne velge blant titalls merker hos Byttdekk gjør at du kan besøke siden deres og føle deg trygg på at du finner akkurat din favoritt. Man ønsker jo å finne det man det man er ute etter raskt, og ikke måtte lete rundt på alle mulige sider.

  Tilfredshet med Byttdekk og eventuelle klager

  På grunn av hva slags bedrift Byttdekk er, og hva slags type dekk de selger, så er det ikke veldig ofte man treffer på problemer med de. Mye av det er fordi det er lett å identifisere problemer med dekkene, og å se om feilen ligger hos leverandør, butikk eller kunde. Og det å kjøpe feil dekk er heller vanskelig, spesielt når man har med eksperter å gjøre, som Byttdekk skryter av at de er.

  Det sagt, betyr ikke det at det ikke finnes problemer, og om du har kjøpt hos Byttdekk og følt at noe var dårlig, enten kundeservice eller kvalitet så vil vi at du skriver til oss med alle dine synspunkt.


  Sommerdekk hos Byttdekk

  Byttdekk
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Byttdekk

  Din rangering

  FAQ

  Er Byttdekk et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Byttdekk. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Byttdekk?

  Byttdekk opererer for det meste innenfor Biltjenester-bransjen, mer spesifikt med Andre Biltjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Byttdekk . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!