NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bilpleiekongen

  Anmeldelser Bilpleiekongen

  Vi liker da alle våre biler fungerer utmerkt og bringer oss fra et sted til et annet uten problemer. Men biler må pleies ordentlig, og spesielt når en bil blir eldre, krever den reparasjon. Og selv om bilen din fortsatt fungerer perfekt, kan du ønske noen tilbehør til den. Men du lurer kanskje på hvilket bilpleieselskap som er det beste stedet for å bestille alt nødvendig for bilen din. En av slike selskapene er Bilpleiekongen. Men hva kan du forvente av deres tjenester? Hvor pålitelige er de? Og hvordan behandler kundeservice kundene som kommer til dem med en klage eller et problem. Du kan lese alt dette og mye mer av vurderinger som er skrevet av ekte kunder av Bilpleiekongen.

  Om Bilpleiekongen

  Bilpleiekongen er et av selskapene som tilbyr foskjellige varer for vask og vedlikehold av bil. Bedriften hevder at deres mål er å øke interesse for bilpleie som en fornøyelse, men ikke som et nødvendig onde. Ved å tilby riktige metoder og riktige produkter, vil selskapet bevise at det er ikke så vanskelig og ensformig jobb, som mange tror. Derfor har Bilpleiekongen en videokanal for bilpleie i Bilpleie.TV. Bedriften tilbyr deg å velge blant produkter som sikrer deg kvalitet i resultat og arbeid. Man kan ikke bare kjøpe nødvendige saker men også få de nødvendige tips og råd. Selskapet bryr seg om at du kunne enkelt og raskt finne det du trenger. Bilpleiekongens hovedkontor ligger i Sandefjord, mens lager ligger på Borgeskogen i stokke, lett tilgjengelig fra E18. Takket være leveringstjeneste er selskapets varer tilgjengelige over hele landet.

  Tjenester av Bilpleiekongen

  Om alle tjenester av Bilpleiekongen kan man lese på deres nettside. Selskapet garanterer sikker betaling, 60 dager åpent kjøp, spanderer de fri frakt over 1000 NOK og sender bestilling samme dag, hvis du har bestilt innen kl.13. Her kan du også lese tips og anbefalinger om bilpleie. Blant annat finnes der guide til maskinpolering eller informasjon om hva er forskjell på voks og polish. For å stille et spørsmål eller løse et problem kan du kontakte med kundeservice. Det er mulig ved å fylle opp et skjema på deres nettside. Bilpleie.TV skal svare på mange av dine spørsmål som gjelder bilpleie. Men du kan også følge dem på Facebook, Twitter, Instagram og YouTube.

  Klager, vurderinger og tips for Bilpleiekonge

  Har du din mening om dette selskapet? Hvor lett er bestillingsprosessen hos dem? Var du mesfornøyd med kvliteten av varer? Kontaket du kundeservice for å finne problemløsning? Eller ser din bil ut bedre enn før, og du vil rose dem for det? Anbefaler du å bestille hos selskapet og følge deres råd? Skriv gjerne en anmeldelse om Bilpleiekonge og hjelpe andre mennesker å finne ut hva de kan forvente. Før du selv bestiller der les omtaler om bedriftens tjenester, varer og kundeservice.

  Se gjerne denne videoen om bilpleie

  Bilpleiekongen
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Bilpleiekongen

  Din rangering

  FAQ

  Er Bilpleiekongen et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Bilpleiekongen. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bilpleiekongen?

  Bilpleiekongen opererer for det meste innenfor Biltjenester-bransjen, mer spesifikt med Andre Biltjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Bilpleiekongen . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!