NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bildeler.no

  Det å kjøpe deler og tilbehør til bil er noe vi alle kommer til å gjøre, om du eier en bil. Det er en total nødvendighet man ikke kommer utenom, og desto eldre bilen er, jo oftere må man gjøre det. Slik er det dessverre, og det beste en kan gjøre er å finne en butikk som selger de beste delene til den beste mulige prisen. Noe som kan vise seg å være vanskelig, fordi det finnes både norske og internasjonale sider som alle lover det samme, så hvem skal man da bruke? Bildeler.no er en slik side, norsk sågar, og sett utenifra så er det ikke mye som skiller den fra sine konkurrenter. Da er det betimelig å få litt mer informasjon om denne butikken!

  Informasjon om Bildeler.no

  For mange kan det være betryggende at dette er en norsk butikk. Det bør kanskje ikke ha så mye å si, men for enkelte kan det være avgjørende for hvilken butikk man velger å støtte. Så er jo dette også en butikk som har eksistert siden 1990, da under navnet Norsk Bildelsenter. Et navn som forklarer veldig godt hva det er de driver med! De driver med import av bildeler og tilbehør, og dekker i dag 23merker, noe som bør dekke de aller flestes behov rundt om i landet. Noe som er fordelaktig med netthandel, som Bildeler.no nå har blitt er at de sparer penger på å ikke ha butikk, og ansatte. Det betyr at du som kunde nyter fordelen av lavere priser, fordi butikken har lavere utgifter. Det er en vinn-vinn situasjon, og det er noe som reflekteres i prisene på det de selger, og på deres leverandører.

  Hva du kan kjøpe hos Bildeler.no

  Utvalget er veldig stort hos Bildeler.no, noe som er seg hør og bør. Det betyr at du finner karosseri, lykt, bremser, servicedeler, clutch, motor og en hel mengde med andre kategorier som du kan lete igjennom når du trenger det. Du kan også skrive inn ditt registreringsnummer, så får du frem alle produktene de har som passer til din bil. Det er noe som gjør at du får riktig del med en gang, og du ikke trenger å bekymre deg for om du har valgt feil eller ei. Det er jo ikke slik at alle sammen har stor erfaring med bil, så det å få hjelp i slike saker er høyst velkomment. Du får 2 til 5 års garanti på ditt kjøp og 30 dagers åpent kjøp. Noen av fordelene ved å bruke en norsk nettbutikk!

  Kundenes vurderinger

  Selv om vi har sagt mye positivt om Bildeler.no så betyr ikke det at alt er helt perfekt. Vår oppgave er å være ærlige og upartiske, og da det ikke er mye negativt å si så kommer vi heller ikke til å gjøre det. Men, hva kunder har opplevd kan være annerledes, så vi vil at dere skriver til oss og forteller oss. Er du fornøyd eller misfornyøyd med din handel hos Bildeler.no? Vi venter på ditt svar.


  Jan Erik Larsen(Broom) forteller om Bildeler.no

  Bildeler.no
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Bildeler.no

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Bildeler.no et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Bildeler.no. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bildeler.no?

  Bildeler.no opererer for det meste innenfor Bil Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Andre Biltjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Bildeler.no nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!