NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bildeler.no

  Det å kjøpe deler og tilbehør til bil er noe vi alle kommer til å gjøre, om du eier en bil. Det er en total nødvendighet man ikke kommer utenom, og desto eldre bilen er, jo oftere må man gjøre det. Slik er det dessverre, og det beste en kan gjøre er å finne en butikk som selger de beste delene til den beste mulige prisen. Noe som kan vise seg å være vanskelig, fordi det finnes både norske og internasjonale sider som alle lover det samme, så hvem skal man da bruke? Bildeler.no er en slik side, norsk sågar, og sett utenifra så er det ikke mye som skiller den fra sine konkurrenter. Da er det betimelig å få litt mer informasjon om denne butikken!

  Informasjon om Bildeler.no

  For mange kan det være betryggende at dette er en norsk butikk. Det bør kanskje ikke ha så mye å si, men for enkelte kan det være avgjørende for hvilken butikk man velger å støtte. Så er jo dette også en butikk som har eksistert siden 1990, da under navnet Norsk Bildelsenter. Et navn som forklarer veldig godt hva det er de driver med! De driver med import av bildeler og tilbehør, og dekker i dag 23merker, noe som bør dekke de aller flestes behov rundt om i landet. Noe som er fordelaktig med netthandel, som Bildeler.no nå har blitt er at de sparer penger på å ikke ha butikk, og ansatte. Det betyr at du som kunde nyter fordelen av lavere priser, fordi butikken har lavere utgifter. Det er en vinn-vinn situasjon, og det er noe som reflekteres i prisene på det de selger, og på deres leverandører.

  Hva du kan kjøpe hos Bildeler.no

  Utvalget er veldig stort hos Bildeler.no, noe som er seg hør og bør. Det betyr at du finner karosseri, lykt, bremser, servicedeler, clutch, motor og en hel mengde med andre kategorier som du kan lete igjennom når du trenger det. Du kan også skrive inn ditt registreringsnummer, så får du frem alle produktene de har som passer til din bil. Det er noe som gjør at du får riktig del med en gang, og du ikke trenger å bekymre deg for om du har valgt feil eller ei. Det er jo ikke slik at alle sammen har stor erfaring med bil, så det å få hjelp i slike saker er høyst velkomment. Du får 2 til 5 års garanti på ditt kjøp og 30 dagers åpent kjøp. Noen av fordelene ved å bruke en norsk nettbutikk!

  Kundenes vurderinger

  Selv om vi har sagt mye positivt om Bildeler.no så betyr ikke det at alt er helt perfekt. Vår oppgave er å være ærlige og upartiske, og da det ikke er mye negativt å si så kommer vi heller ikke til å gjøre det. Men, hva kunder har opplevd kan være annerledes, så vi vil at dere skriver til oss og forteller oss. Er du fornøyd eller misfornyøyd med din handel hos Bildeler.no? Vi venter på ditt svar.


  Jan Erik Larsen(Broom) forteller om Bildeler.no

  Bildeler.no
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (4)

  4.6
  25% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  4.6
  Service
  rating
  4
  Prisnivå
  rating
  6
  Levering
  rating
  3.6

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Anbefales

  Hyggelig priser og god kvalitet på det jeg har handlet. Aldri fått feil deler. Hyggelig betjening.

  Dør: Hans Petter Knudsen 29-10-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  9
  rating

  Dårlig kundeservice

  Bestilte calipere gjennom nettsiden. Søkte opp deler med skiltnummer - sendte for sikkerhets skyld mail for å forsikre meg om at delene var rett. Dette fikk jeg bekreftelse på. Jeg sendte derfor delene på lakkering, da jeg tok det som en selvfølge at de passet bilen. De passet ikke og nå sitter jeg med lakkerte calipere som jeg ikke får byttet inn og som jeg ikke får noen penger igjen for. Ja - jeg burde sjekket om de passet før jeg lakkerte, men etter å ha skrevet inn skiltnummer på søkemotor samt fått bekreftet av en ansatt at delene passet til akkurat min bil så regnet jeg med at de gjorde det.

  Dør: Sigve07-10-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Styr unna!

  Bestilte bremseskiver og klosser som de hadde på lager, 2 uker etterpå har de fremdeles ikke klart å sende varene!

  Dør: Jimmy Skiftesvik13-05-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  Dårlig levering

  Får feil vare levert hver gang. Uprofesjonelle kundeservice, dårlig samme arbeid mellom medarbeidere, snakker nedlatende og tar INGEN ansvar.

  Dør: Kemis28-09-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Bildeler.no

  Din rangering

  FAQ

  Er Bildeler.no et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Bildeler.no. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4.6/10, hvorav 25% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bildeler.no?

  Bildeler.no opererer for det meste innenfor Biltjenester-bransjen, mer spesifikt med Andre Biltjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Bildeler.no . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!