Readly

Alle kundeanmeldelser

Readly

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee

McAfee

0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Kiwi Taxi

Kiwi Taxi

0 Anmeldelser

Folk har forskjellige behov i dag enn de hadde for noen år siden. Verden har blitt globalisert til en veldig stor grad, og den har også...

Logo Kinogavekort.no

Kinogavekort.no

0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo Depositphotos

Depositphotos

0 Anmeldelser

Bilder er et ganske viktig aspekt av våre liv, og de finnes jo nesten overalt rundt oss. Det er ikke så dumt, og det er noe som ø...

Readly

Er du en av de som liker å lese magasiner? Om svaret ditt var ja, er du ikke alene. Å lese et magasin gir deg muligheten til å holde deg oppdatert på verden, samtidig som det gir deg underholdning. Du finner magasiner om nesten hva som helst, og det er noe alle kan like. Noen leser magasiner om sport, andre leser om mote. Her handler det bare om smak og behag. Det er en spennende måte å lære mye nytt, så det er ikke rart at det er så populært. Men hvor finner du de beste bladene?  Et av selskapene som selger magasiner er Readly. Men hva slags kvalitetsmagasiner tilbyr dette selskapet?  Er dette en plattform som passer for deg? Hva slags sjangere vil sortimentet dekke? Finner du et magasin om sporten eller hobbyen din? Hvor lang tid vil det ta før leveringstjenesten deres sender deg magasinet ditt? Om du ønsker svar på disse spørsmålene anbefaler vi at du leser gjennom ærlige kundeanmeldelser som er lagt igjen her. Disse anmeldelsene vil hjelpe deg finne ut om Readly er et selskap du burde stole på.

Om Readly
Readly er et selskap som tilbyr magasiner. Selskapet har over 25 års erfaring i bransjen.  Deres hovedkvarter ligger i Sverige. De tilbyr muligheten til å lese magasiner digitalt. Dette betyr at du kan lese favorittmagasinet ditt på nettbrettet, smarttelefonen eller en annen håndholdt enhet. Deres mål er å være i forkant av den digitale magasinrevolusjonen. De tilbyr magasiner som Cosmopolitan, Marie Claire, Time Magazine, Empire, Grazia, Lonely Planet i tillegg til flere andre. De tilbyr hagemagasiner som Garden News og Amateur Gardening. Disse bladene forteller deg alt du trenger å vite om hagearbeid.  Angleren gir samme type informasjon og nyheter om fiske og fiske. Men de tilbyr også andre hobby- og sportsmagasiner som Amateur Photographer, The Cricket Paper, Let's Go Crafting, Model Rail, Today's Golfer, The Field, Horse & Hound og andre sportsrelaterte magasiner. Musikkelskere liker kanskje BBC Music magazine eller Total Guitar. Det er også noen livsstilsmagasiner som Cheshire Life, My Weekly Specials, Soul & Spirit, Woman's Weekly og forskjellige andre magasiner. I tillegg til dette har de en rekke kryssord og Sudoku-oppgaver, ettersom at de ønsker å tilby noe for alle.

Tjenester av Readly
Du kan abonnere på Readly ved å opprette en konto på deres nettside. Før du forplikter deg til deres betalte tjenester, tilbyr de en gratis prøveversjon. På denne måten får du testet ut tjenesten til Readly før fu forplikter deg til noe. Om du skulle ha noen spørsmål eller om du møter på noen problemer har Readly også et kundeserviceteamm klar til å hjelpe deg.

Les også anmeldelser av andre selskaper.

Erfaringer med Readly 
Har du noen gang vert medlem av Readly, eller kanskje du er medlem i dag? Vi vil gjerne høre om din erfaring med denne digitale magasinleverandøren. Hva synest du om utvalget? Hvor lett var det å bli medlem? Er det problemastisk å melde seg av?  Er å åpne og lese et blad via appen deres en praktisk måte å lese favorittmagasinet ditt på?  Har de tilgang på de nyeste bladene, eller ligger de alltid langt etter?  Hva har du å si om selskapets kundeservice? Skriv en ærlig kundeanmeldelse og fortell andre potensielle kunder det du mener de burde vite før de tester ut Readly. Din tilbakemelding blir satt pris på.