FITE

Alle kundeanmeldelser

FITE

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Kiwi Taxi
Kiwi Taxi
0 Anmeldelser

Folk har forskjellige behov i dag enn de hadde for noen år siden. Verden har blitt globalisert til en veldig stor grad, og den har også...

Logo Kinogavekort.no
Kinogavekort.no
0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo The Insiders
The Insiders
0 Anmeldelser

Det er nå sånn at verden har forandret seg, mye på de siste årene. Vi er i et nytt paradigme og det er om å gjø...

FITE

Hvem elsker ikke sport? Å følge med på en god kamp er en helt super måte å nyte fredagskveldene på sammen med venner eller familie, eller til og med alene om man trenger en måte å nyte en kald øl på og slappe helt av for helgen. Boxing, slossing, MMA? Høres dette ut som den type sport du er interessert i? Da er du ikke alene. Kampsport har raskt blitt ett av de mest populære sportene i vår moderne verden. Fra ren styrke til elegant teknikk, det er slettes ikke så enkelt som det ser ut. Men det er ikke alle kamper og sportsanledninger som vises på tv skjermen. Man må vanligvis abonnere på en eller annen streametjeneste der vi får tilgang til det vi vil se. Noen er bedre enn andre. FITE er en nettside som gir tilgang til en rekke forskjellige kampsporter inkludert boxing og MMA. Her kan du lese videre og finne ut mer om selskapet nedenfor. 

Om FITE
FITE er eid av TrillerNet, men det finnes lite informasjon om når selskapet startet. Selskapet fungerer for å hjelpe fans å få tilgang til sine favoritte sporter, følge med på permium live anledninger, og rettighetshavere å distribuere og overvåke disse. FITE er en streametjeneste som har et stort utvalg av live anledninger der man kan betale for hver anledning man vil få med seg, samt abonnere på pakker. De har tusenvis av timer av live show, VOD og gratis programmer til millioner av fans rundt hele verden. Kunder kan se det de vil, når de måtte ønske det. For retthavere leverer de data-drevet markedsføring ekspertise for å hjelpe merket å nå den internasjonale målgruppen ved å bruke gode teknologiske løsninger til streametjenester. 

Produkter og Tjenester hos FITE
Premium innhold kan følges på mobilen, smart TV og mange streameenheter. De er den ledende leverandøren av industriens telt show som inkluderer Triller Fight Club med Tyson-Jones Jr, Jake Paul-Ben Askrem, De La Hoya-Belfort, i tillegg til AEW, Impact, WWE, ROH, KSI-Logan Paul 2, Canelo vs GGG 1 & 2, PBC/Fox, Top Rank/ESPN, BKFC, NWA, GCW, ONE, Invicta MMA, TrillerVerz og Verzuz show, South Amerika Wold Cup Qualifiers, MOTO FITE Klub, Big3 Basketball og ikoniske musikk show som KISS 2020 Goodbye. 

Komplimenter, Klager og Tips til FITE
Hvem vil ikke se hva de vil se når de vil se det? I dag finnes det en hel haug med streametjenester ute i verden. Det er ikke alltid godt å velge mellom dem. Men når det kommer til sport og egen interesse vil vi vanligvis ikke gjøre kompromiss på det. Finnes det en streametjeneste som gir meg tilgang til alt jeg vil se? Det kan være en stor hjelp å lese tilbakemeldinger fra kunder av forskjellige streametjenester som gir tilgang til sport. Ellers kan det være slitsomt å prøve selv og finne ut at tjenesten ikke er så god som en annen. Her hos oss kan du skrive en liten kundeanmeldelse om du har erfaring med FITE. Det tar bare et lite minutt!