NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser DAZN

  Liker du å følge med på live slåsskamper?

  Sport har historisk sett vært den mest brukte formen for underholdning. Det er ett av de begivenhetene som har tatt verden med storm. Helt tilbake til romertid har sport blitt brukt som underholdning av overklassen. I dag har underholdning utviklet seg til mange forskjellige former, men sport forblir en av de mest foretrukkede måtene å slappe av på. Enten det er fotball, håndball, ski, eller boksing, så finnes det en stor gruppe mennesker som følger med og ikke kan gå glipp av live kamper. Er man en stor fan av slåss- og bokse-kamper kan man gjerne finne en streaming plattform som tilbyr slik sport til sine kunder. DAZN er en nettside som tilbyr sine kunder tilgang til en rekke slåsskamper og boksing. Les videre for å finne ut mer og les tilbakemeldinger fra tidligere og nåværende kunder.

  Om DAZN

  DAZN Group Limited er et britisk sport og media selskap eid av Access Industries. Selskapet har skapt DAZN der man kan abonnere på internasjonale sports begivenheter på deres streaming plattform. Abonnenter kan nyte boksekamper, se de live, inkludert sports dokumentarer og originale serier.

  Produkter og Tjenester hos DAZN

  De tilbyr nye kunder å abonnere for £1.99. Kunder betaler hver måned og kan kansellere når som helst. Abonnenter kan se på bokse- og slåss-kamper, og har tilgang til de som er live. Selskapet påstår at de jobber med å utvide utvalget. Abonnentet er tilgjengelig når som helst, hvor som helst, på mange enheter som Tablet, på netttet, smart TV eller konsoll. Hos DAZN har de ingen reklamer, og kunder kan pause, spole eller ta opp kamper med deres streaming plattform. Dessverre er streaming med DAZN ikke tilgjengelig om man befinner seg i utlandet, og er bare tilgjengelig i landet man abonnerer i. De fleste land kan betale med kort, Apple, Google Play og PayPal, og selskapet har en full liste tilgjengelig på deres nettside med akseptert betalingsmåter per land. Man kan kansellere abonnentet når som helst, og kunder betaler bare for den samme måneden de kansellerer i. De har en veldig brukervennlig, moderne, og oversiktelig nettside. Men de har derimot lite informasjon tilgjengelig på sin nettside om hvem som eier eller driver selskapet.

  Komplimenter, Klager og Tips til DAZN

  Streaming plattformer har blitt veldig populære i dag, og unge foretrekker det i forhold til TV. Det har revolusjonert hva man kan se av underholdning, i tillegg til når og hvor vi vil se det fra. Streaming av sport har også gjort at flere kan følge med på sine favoritt lag til og med når de ikke kan se det live. Har du abonnert på live boksing via DAZN? Hvordan var din opplevelse med abonnentet? Vil du anbefale andre å abonnere, eller styre unna? Har du hatt dårlig erfaring med selskapet? Har de bra kundeservice? Å skrive en tilbakemelding til selskapet er en stor hjelp til potensielle kunder og andre som leter etter et bra streamingservice. Gi gjerne din mening her ved å skrive en kort kundeanmeldelse.

  DAZN
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om DAZN

  Din rangering

  FAQ

  Er DAZN et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om DAZN. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr DAZN?

  DAZN opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Andre Tjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til DAZN . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!