NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Strive

  Hvor er det du finner tilgang til sporten du vil se i helgen? Eller i uken? Hvor mye av din tid foran tv’en bruker du og dine på å se på sport i løpet av en uke. Hvor mye sport har du og dine egentlig tilgang på? Hvor ofte kan du finne en kamp du vil se direkte? Har du ikke tilgang til fotball så ofte som du skulle ønske? Vil du kunne følge stjerner som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Zlatan Ibrahimovic? Da er Strive strømmetjenesten for deg. Flere og flere nordmenn kjøper seg tilgang til forskjellige strømmetjenester, og rettighetene til disse fotballkampene blir solgt for høyere og høyere summer. Dette kan fort gå ut over brukeren, men dette har Strive en plan mot. Les mer om Strive og deres tjenester under, og les anmeldelsene andre brukere har av tjenesten.

  Om Strive

  Strive er en strømmetjeneste som i 2018 skaffet seg rettighetene til fotball-ligaene La Liga (Spania), MLS (USA), og Serie A (Italia). De hadde da som mål «å tilby en slags à la carte-meny der du betaler for det du vil se og ikke alt annet også.» Strive har siden beholdt disse rettighetene, og fortsetter å tilby akkurat dette, kun fotball. De har siden blitt velkjente her i Norge, og har fått mange «fotballgale» kunder.

  A$AP Ferg - Strive (Official Audio) ft. Missy Elliott

  Strives tjenester

  Strive har som nevnt som mål å tilby sport til en rimelig pris, hvor man kan kjøpe seg tilgang til kun sport, og ikke mange andre tjenester samtidig. På nettsiden deres kan man velge mellom to alternativer for å få tilgang til strømmetjenestene deres. Med det ene alternativet betaler man 99kr per måned, og kansellerer når som helst. Man betaler da tilnærmet lik 1200kr for et år. Det andre alternativet man kan velge er ett år med bindingstid. Da betaler du 699kr for et helt år, og sparer 500kr. Med ditt alternativ valgt er det bare å sette i gang og strømme. Strive tilbyr en mobil-app for både iPhone- og Android-telefoner, samt støtte for både Chromecast og Apple TV. På denne måten kan du få sport direkte, rett på tven din uten om og men. I tillegg til direkte sport har tjenesten også et stort arkiv med flere hele, klassiske kamper, samt dokumentarer, klipp og høydepunker. Alle tre ligaene har store lagre med klipp, slik at man aldri går tom for sport å se på.

  Klager, komplimenter eller tips til Strive

  Har du vært, eller er du kunde hos Strive? Har du vært gjennom bestillings- og betalingsprosessen deres? Hvor god hjelp fikk du om du behøvde det under bestillingsprosessen? Hvordan var kvaliteten på bildet og lyden på kampene du så direkte. Hadde tjenestene god tilgang til norske kommentatorer på sine kamper? Hvordan var utvalget i arkivet til Strive? Hvordan var det å bruke telefon-appen, eller eventuelt Chromecast eller Apple TV-appene? Hadde du problemer med avbestilling om du har sagt opp tjenesten? Hvor vennlige og hjelpsomme var kundeservice om du trengte å kontakte dem? Vi vil ha svar på disse spørsmålene, og hadde satt stor pris på om du som har kjøpt en tjeneste hos Strive skriver en anmeldelse om din opplevelse med tjenesten for å hjelpe andre bestemme om de skal ta nytte av en av tjenestene til Strive.

  Strive
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Strive

  Din rangering

  FAQ

  Er Strive et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Strive. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Strive?

  Strive opererer for det meste innenfor Telekommunikasjon-bransjen, mer spesifikt med TV, Filmer og Streaming.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Strive . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!