NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser NBA League Pass

  Det er i periodene vi ikke har sport tilgjengelig at vi virkelig ser verdien av det, og i USA så er det vel knapt noe som er større enn NBA. Det er klart, de har amerikansk fotball, ishockey og baseball, men NBA er den klart største og mest internasjonalt kjente ligaen av de alle. Det er kanskje ikke noe som kommer til å bli like populært i Norge som fotball, men det er mye mer populært her enn du skulle tro, noe som er interessant i seg selv. Kanskje husker du programmene på TV på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet som viste høydepunktene fra kampene. Spesielt Michael Jordan var veldig populær, og i dag er det LeBron James og Steph Curry, blant andre. Så om NBA interesserer deg så anbefaler vi at du leser videre, og kanskje du blir overbevist om å tegne et abonnement hos de.

  Litt mer info om NBA

  NBA står for National Basket Association og ble etablert helt tilbake i 1946, altså rett etter krigen var ferdig. Siden da har den vokst seg til å bli en av de største ligaene i verden, uansett sport. Det er definitivt den største innen basketball, og de har virkelig hatt noen superstjerner gjennom årene. I alle årene NBA har eksistert er det en eneste nordmann som har spilt der, og det er Torgeir Bryn, og han spilte totalt i ti minutter, fordelt på tre kamper. Det er et stort fysisk aspekt på NBA, som gjør det vanskelig å være god nok, selv om man kanskje teknisk er veldig dyktig. Er man lav, og da mener vi under 1.90 eller til og med 1.95 så er det nesten umulig. Og det er uten å tenke på det tekniske aspektet.

  Ray Allen Hits Series Altering Three To Help Force A Game 7 | #NBATogetherLive Classic Game

  Hvordan NBA League Pass fungerer

  Egentlig så er det ganske enkelt. Det fungerer akkurat på samme måte som det gjør om du betaler for TV2 Sport for å se på Premier League. Utenom det faktum at her er det selve ligaen som er i kontroll over abonnentet. Med TV2 så er det jo annerledes, men her går man altså direkte til kilden. Det finnes ulike typer av abonnenter man kan kjøpe, men alle lover deg alle kampene som spilles live. Du kan også bruke det på telefonen, så om du er ute av huset, men virkelig vil se kampen så har du muligheten til det. Det er en veldig fin tjeneste sånn sett, og tilbudet, både når det kommer til dekningen av kampenen, studiosendinger og alt annet er av høy kvaltiet. Om NBA er det du liker så er dette nesten et must for deg.

  Erfaringer med NBA League Pass

  Her vil vi egentlig vite mest om streamingkvaliteten og om dekningene av kampene er gode nok i forhold til prisen. Det er jo viktig, men om man er en fan av Lakers så er det mye man tolererer for å se favorittlaget spille. Uavhengig av det oppfordrer vi dere til å skrive til oss og fortelle om NBA League Pass.


  Høydepunkter fra NBA

  NBA League Pass
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om NBA League Pass

  Din rangering

  FAQ

  Er NBA League Pass et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om NBA League Pass. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr NBA League Pass?

  NBA League Pass opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Sport og Utendørs, Multimedia og Abonnementer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til NBA League Pass . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!