GamersGate

Alle kundeanmeldelser

GamersGate

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Lampeguru

Lampeguru

1 Anmeldelser

Lamper er vel noe vi aldri kan få nok av. Det er noe som er både praktisk for våre hjem, men samtidig noe som gir personlighet og...

Logo Gearbest

Gearbest

1 Anmeldelser

Gearbest er en butikk hvor du kan kjøpe massevis av elektronisk utstyr og "dingser" til en rimelig pris. Det er en slags tvilling av AliExpr...

Logo GamesDeal

GamesDeal

1 Anmeldelser

Spill er alltid populært, og i dag kanskje mer enn noen gang er det et så stort krav til spill og butikker at det ikke er rart at sider...

Logo Adlibris

Adlibris

2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

GamersGate

Er du glad i å spille video- og dataspill? Ønsker du å finne et sted der du kan handle spill og holde deg oppdatert på nye utgivelser? GamersGate er en nettside innen dette segmentet. Før du setter i gang med å benytte deg av et nettbasert selskap er det likevel viktig at du gjør noen undersøkelser på forhånd for å finne ut om de er et trygt og pålitelig alternativ. Dette kan du gjøre ved å lese om andre kunder sine erfaringer her på NorskeAnmeldelser. Dette vil gjøre det mye enklere for deg å finne ut om dette høres ut om en nettside for deg.

Om GamersGate
GamersGate er en svensk virksomhet som har eksitert siden 2006 og som selger video- og dataspill på nett. Selskapet ble grunnlagt i Stockholm i Sverige og har i dag rundt 15 ansatte. Ideen om GamersGate kom opprinnelig fra selskapet Paradox Interactive, et annet svensk selskap innen data- og videospill industrien. I følge virksomheten selv er et av deres mål å gjøre spill så tilgjengelig som mulig for alle spillere, og kunne tilby en pris som de fleste har råd til.

Produkter og tjenester av GamersGate
Spillsortimentet til GamersGate består av en rekke ulike data- og videospill av ulike varianter. Spillene er delt inn i kategoriene action, eventyr, casual, indie, MMO, sport, racing, RPG, simulering og strategi. MMO brukes om spill som kan spilles av flere grupper og spillere på samme tid over en internettforbindelse. RPG eller videorollespill er spill der man styrer en eller flere karakterer og utvikler ferdighetene deres underveis. I tillegg til å sortere spillene etter sjanger kan du også filtrere sortimentet etter blant annet bestselgere, salgsvarer, pris, plattform og språk. Nettsiden har en integrert søkefunksjon du kan benytte deg av dersom du er på jakt etter et spesifikt produkt. For å handle eller benytte deg av andre tjenester fra denne nettsiden må du være fylt 18 år, eller ha tillatelse fra dine foresatte til å foreta deg noe på siden. For personer som befinner seg i land som er med i EU har de automatisk 14 dagers kanselleringsrett på alle kjøp som gjøres over nett. Hvis du ønsker å holde deg oppdatert på nyheter, tilbud og kampanjer fra dette selskapet kan du melde deg på deres nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om dette. Du kan også følge selskapet på sosiale medier som for eksempel Facebook og Twitter.

Komplimenter, klager og tips om GamersGate
Har du handlet videospill eller dataspill fra GamersGate? Har du noen meninger om innholdet på nettsiden? Vi ønsker at du og andre lesere skal kunne utføre trygge og sikre kjøp på nett. Derfor deler vi her informasjon og anmeldelser om ulike virksomheter slik at du enkelt skal kunne avgjøre hva som virker som en god butikk for deg. Vi setter stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding dersom du har handlet fra denne nettbutikken. Fortell gjerne litt om din erfaring med brukervennligheten til nettsiden, kvaliteten på produktene eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre.