Rocket Languages

Alle kundeanmeldelser

Rocket Languages

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Forskerfabrikken
Forskerfabrikken
0 Anmeldelser

Utdanning og riktig informasjon er utrolig viktig, og kanskje viktigst av alt akkurat nå, da vi lever i en tid med feilinformasjon og nyheter...

Logo Udemy
Udemy
0 Anmeldelser

Ser du etter en forandring i hverdagen? Kanskje leter du etter en ny hobby eller har du en drøm om en ny karriere? Har du alltid drøm...

Logo Pickatale
Pickatale
0 Anmeldelser

Det er vanskelig å overdrive betydningen av det å kunne lese og å ha bøker. Det er noe man tar for gitt i Vesten, men kamp...

Logo Coursera
Coursera
0 Anmeldelser

Verden endres og utvikles kontinuerlig, og vi må endre oss i takt med den. Det er ingen grenser for hva man gjøre på internett. ...

Rocket Languages

Interessert i å lære et nytt språk? Det finnes en hel haug med forskjellige språkkurt på nettet i dag fra nettsider til apper til språklærere i ditt område. Kanskje du vil lære nok av et språk for å kunne snakke med den lokale befolkningen et sted du vil reise, eller om du vil lære et nytt språk for å meste et fag på skolen eller høyere utdanning, eller om du bare vil snakke mer enn et språk eller ønsker å lære mer av kulturen i et land du liker eller studerer. Da er språkkurs et bra sted å starte, men hva velger man? Hva gir det beste resultatet? Hva er den beste løsningen til å lære et nytt språk? Rocket Languages er et selskap som påstår å tilby det beste for din språklæring. Les videre for å finne ut om dette er noe for deg.

Om Rocket Languages 
Rocket Languages har som mål å guide folk hver dag, og at språk handler om forståelse. Læring av et nytt språk gir deg en følelse av personlig oppnåelse og selvtillit. Å senke seg inn i et språk lar deg se verden fra en ny linse. Det hjelper deg å forstå en annen kultur, folk, stedet og sammenkobles på en mer meningsfylt måte. Selskapet var grunnlagt i 2004 av Jason Oxenham og Mark Ling. 

Produkter og Tjenester hos Rocket Languages 
Rocket Languages tilbyr språklæring med fokus på forståelse, som inkluderer land, folk og kultur. De tilbyr deg å lære en rekke forskjellige språk som spansk, tegnespråk, russisk, portugisisk, koreansk, japansk, italiensk, hindi, tysk, fransk, kinesisk og arabisk. Selskapet tilbyr en gratis prøveperiode. Man kan laste ned språklæringsmaterialer. Selskapet tilbyr 60 dagers penger tilbake garanti. Rocket Languages tilbyr tre forskjellige språkkurs alternativer. Den første pakken tar deg fra nybegynner til avansert språkforståelse slik at du kan holde en avansert samtale, og inkluderer nivåer 1, 2 og 3 for språket du vil lære og koster USD 449.85 til vanlig pris som gir deg best verdi for pengene, og inkluderer 380 timer, 7240 språk gjennkjenninsuttrykk, 98 interaktive munntlige timer, 84 skrivingstimer, 3 bonus overlevinspakker, og tilgang for livet. Den andre pakken tar deg fra nybegynner til avansert slik at du kan holde en god samtale og inkluderer nivå 1 til ordinær pris USD 299.90 der man får litt mindre enn den første pakken. Den tredje pakken tar deg fra nybegynner til mellomliggende der man kan oppnå en god samtale egenskap, og inneholder kurs til nivå 1 og litt mindre materialer enn den andre pakken og koster ordinært USD 149.95. 

Komplimenter, Klager og Tips til Rocket Languages 
Er du gira på å lære et nytt språk? Det finnes en hel mengde grunner for det, og det finnes også rikelig med selskaper som tilbyr deg å lære et nytt språk. Hvor begynner man? Kanskje du har erfaring med Rocket Languages? Da vil vi gjerne høre om din opplevelse. Om du har en god eller dårlig tilbakemelding om selskapet kan du på den måten hjelpe andre som ikke er sikre på hvilken tjeneste de skal velge. Skriv en liten kundeanmeldelse her for å gi ditt råd.