Wolters Kluwer

Alle kundeanmeldelser

Wolters Kluwer

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Kiwi Taxi
Kiwi Taxi
0 Anmeldelser

Folk har forskjellige behov i dag enn de hadde for noen år siden. Verden har blitt globalisert til en veldig stor grad, og den har også...

Logo Kinogavekort.no
Kinogavekort.no
0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo The Insiders
The Insiders
0 Anmeldelser

Det er nå sånn at verden har forandret seg, mye på de siste årene. Vi er i et nytt paradigme og det er om å gjø...

Wolters Kluwer

Leter du etter et pålitelig selskap som kan hjelpe deg med profesjonell informasjon eller programvareløsninger? Det finnes nesten ingen begrensninger for hva du kan få hjelp med på nett, og det finnes flere selskap som leverer tjenester innen dette segmentet. Wolters Kluwer er et slikt selskap, men hvordan finner du ut om de er pålitelige? Her på NorskeAnmeldelser kan du se hva tidligere kunder mener om selskap som Wolters Kluwer før du bestemmer deg for om du ønsker å benytte deg av dem.

Om Wolters Kluwer
Wolters Kluwer er et programvare- og informasjonsselskap som leverer tjenester innen ulike segmenter. Selskapet ble etablert i Nederland og har sitt hovedkontor i byen  Alphen aan den Rijn i samme land. Wolters Kluwer ble grunnlagt i 1987 og opererer i dag i over 150 land med rundt 19,000 ansatte. I følge selskapet selv så tilbyr Wolters Kluwer ekspertløsninger kombinert med ekspertise og avansert teknologi. De hevder også at tjenestene de tilbyr blant annet er med på å beskytte menneskers velstand og helse i tillegg til å hjelpe profesjonelle mennesker i større eller mindre selskap.

Produkter og tjenester av Wolters Kluwer
Wolters Kluwer tilbyr ulike løsninger og tjenester innen ulike segmenter. Hovedkategoriene selskapet opererer i er helse, skatt & økonomi, finans, forskriftssamsvar og juridisk. Du kan blant annet finne løsninger og tjenester som kan hjelpe deg med årsoppjøret ditt, skaffe deg økonomisk oversikt, digital signering for offisielle dokument, skatteprogram og sikker e-post. I følge Wolters Kluwer kan tjenestene deres hjelpe både privatpersoner og bedrifter med å blant annet håndtere skatteopplysninger eller regnskap. De har også en skybasert tjeneste som kalles for Finsit som kan hjelpe brukere med å skaffe seg en økonomisk oversikt. Dersom du driver din egen nettside, blogg eller kanal i sosiale medier så kan du også bli en partner av dette selskapet gjennom deres Affiliate program. Affiliate markedsføring går ut på at du kan tjene penger på å markedsføre tjenester i dine egne kanaler. Dersom din annonsering genererer salg hos et selskap vil dette bli registrert slik at du kan motta kompensasjon for salget. For mer informasjon om tjenesten deres og andre tema relatert til områder som dette selskapet opererer innen så kan du også følge Wolters Kluwer på sosiale medier som blant annet Facebook, Twitter og YouTube. Hvis du ønsker å komme i direkte kontakt med selskapet så kan du gjøre dette både per telefon og via e-post.

Komplimenter, klager og tips om Wolters Kluwer
Har du benyttet deg av noen av løsningene eller tjenestene fra Wolters Kluwer? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for alle våre lesere å finne frem til gode og pålitelige tjenesteformidlere på nett. Derfor deler vi her både informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av tjenestene deres. Vi setter stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding dersom du har noen erfaringer med denne bedriften. Vær med på å hjelpe andre med å velge de beste selskapene!