VIPRE

Alle kundeanmeldelser

VIPRE

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee

McAfee

0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Adobe

Adobe

0 Anmeldelser

Om du er smart og kan datamaskiner og vet om en programvare eller en programvareløsning som kan hjelpe med et problem mangesliter med s&arin...

Logo One.com

One.com

0 Anmeldelser

Nettet har tatt over! Det er det ikke lenger grunn til å stille spørsmål over, og det eneste vi kan gjøre er å tilp...

Logo Reseller Club

Reseller Club

0 Anmeldelser

Om man ser hvilken vei verden går, når det kommer til hva slags bransjer som leder veien og hva som er fremtiden, så er det vel l...

VIPRE

Det er visse ting man trenger i dag som for noen år siden ville virket veldig rart. Kort sagt, om du er tilkoblet å nettet, så trenger du antivirus. Så enkelt er det, du trenger en form for beskyttelse, fordi sannsynligvis er det sånn at det er hackere som hele tiden forsøker å komme seg inn på ditt system. Der du har dine personlige opplysninger, bankdetaljer og lignende. Og skulle det skje, vel, da er det en krise på gang. Så det er noe man gjerne vil unngå, så hvorfor ikke gi Vipre en sjanse? Det er et antivirusprogram som beskytter deg fra det kjente og det ukjente. Det er mye viktigere enn du tror, les bare kundeanmeldelse og tilbakemelding om programmet. Da får du vite det du trenger, og har litt mer erfaring som også er nødvendig. Les om Vipre her.

Hva du bør vite om Vipre
Da dette er software så har det ikke så mye å si hvor det er fra. Det viktigste med det er at det har et godt rykte. Du vil stole på det som faktisk skal beskytte deg. Det ville jo ikke vært så bra ellers, og det virker helt klart som et seriøst selskap. Du kan bruke dem i viten om de har laget god nok programvare for å beskytte deg fra trusler, som hele tiden er rundt deg på nettet. Det gir deg frihet til bruke hvilke sider du vil, og laste ned ting, i viten om at du skulle laste ned noe skadelig, så har du Vipre som stopper den skadelige programvaren. Verdien av det er veldig høyt, og det koster jo heller ikke så mye med Vipre som du kanskje skulle tro. Og du forplikter deg ikke for lang tid heller, du kan teste produktet, og om du ikke liker det så bare avslutter du det.

Hva Vipre tilbyr
Beskyttelse mot virus kommer i mange ulike former, både fra e-post, fra nettsidene du besøker, filer du laster ned og bare inntrengere generelt. Derfor er det forskjellige produkter man kan kjøpe, og du kan også kjøpe hele produktutvalget deres, så du har den komplette beskyttelsen. Det er klart, det koster litt mer, men da har du også alt du behøver når det gjelder beskyttelse. Så har du også noen å klage på om det skulle gå skeis. Men poenget, håpet, er at det ikke skal være nødvendig, og et antivirusprogram trenger du uansett.

Beskyttelsen som du får med for eksempel Windows Defender er ikke akkurat god nok, og du risikerer faktisk mer enn du tror. Det er kanskje mye å tenke på og overveie, men til slutt innser de aller fleste at de faktisk trenger et godt antivirus. Så kanskje er Vipre det for deg. Men å gi en det en mulighet er det verdt uansett, så tar du det derfra.

Har du brukt Vipre før og har noe å fortelle om, både positivt eller negativt, så gjør gjerne det. Vi vil vite alt du har å fortelle om, så nøl ikke.