Usenet

Alle kundeanmeldelser

Usenet

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee

McAfee

0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Adobe

Adobe

0 Anmeldelser

Om du er smart og kan datamaskiner og vet om en programvare eller en programvareløsning som kan hjelpe med et problem mangesliter med s&arin...

Logo One.com

One.com

0 Anmeldelser

Nettet har tatt over! Det er det ikke lenger grunn til å stille spørsmål over, og det eneste vi kan gjøre er å tilp...

Logo Reseller Club

Reseller Club

0 Anmeldelser

Om man ser hvilken vei verden går, når det kommer til hva slags bransjer som leder veien og hva som er fremtiden, så er det vel l...

Usenet

Du føler sikkert at du har ganske god oversikt over dagens teknologi, hva man kan gjøre og hvilke muligheter som finnes. Og det er sikkert sant, da de fleste av oss er kyndige innen teknologi. Men det finnes visse ting som er litt mer ukjente og som kan ha en uant nytte for deg. Sannsynligvis så kjenner du til hvordan nedlasting av torrenter fungerer, og du er kanskje til og med kjent med prinsippet med fildeling via nettet. Det du får med Usenet er derimot litt annerledes, men potensielt sett mye mer effektivt og definitivt raskere om du velger å bruke det. Men da det kan virke litt overveldende med Usenet om man ikke har altfor mye informasjon om det så kan det lønne seg å lese litt om det først. Så les gjerne videre her hos oss.

Informasjon om Usenet
For mange av oss er internett noe som startet rundt 2000, litt før eller litt etter, men Usenet har eksistert helt siden 1979. Noe som er litt sprøtt når en tenker over det, fordi det betyr at det eksistert lengre enn world wide web eller WWW, som vi kjenner det. Og det er fordi en kan anse Usenet som forløperen til internett, og det man kan bruke Usenet til er å få tilgang til og deleinformasjon, artikler og filer med hverandre. På en måte som ikke er like enkel med internett som vi har det i dag. Det er spesielt en stor fordel med å bruke Usenet, og det er at det ikke er overvåket eller kontrollert av noen, og at du kan få tilgang til alt du ønsker. Noe som man ikke får med internett.

Hva du kan bruke Usenet til
Usenet startet opprinnelig som en plattform, eller en struktur, hvor man kunne dele artikler og dokumenter med hverandre, og i begynnelsen var det begrenset i forhold til utstrekning. Dette er noe som har utvidet seg kraftig med årene, og naturligvis så benytter Usenet seg av internett, da det ikke ville overlevd ellers. Nå brukes det til å "hoste" ulike filer, mest av alt filmer, spill og tv-serier, som man da kan laste ned. For å få lov til å laste ned så må man muligens betale for tillatelsen, men det handler ikke bare om underholdning. Det er et nettverk for å kommunisere med hverandre, hvor informasjon kan bli spredt på en mer effektiv måte. For å gi deg et klarere bilde av hvor mye informasjon som finnes, så må en Usenet server takle over 10 terrabyte med data hver eneste dag. Da sier det seg selv at det er en regelrett gullmine for bortimot alt du skulle behøve på nettet.

Har du brukt Usenet?
Om du ha rdet så vil vi gjerne lese om dine opplevelser og hva du gjorde mens du brukte det. Også om du synes det var enkelt eller ei å bruke da det kan virke som en ganske komplisert greie for mange. Så skriv til oss og fortell om din erfaring.


Hvordan du bruker Usenet