Unclutter

Alle kundeanmeldelser

Unclutter

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Usenet
Usenet
0 Anmeldelser

Du føler sikkert at du har ganske god oversikt over dagens teknologi, hva man kan gjøre og hvilke muligheter som finnes. Og det er si...

Logo Adobe
Adobe
0 Anmeldelser

Om du er smart og kan datamaskiner og vet om en programvare eller en programvareløsning som kan hjelpe med et problem mangesliter med s&arin...

Logo One.com
One.com
0 Anmeldelser

Nettet har tatt over! Det er det ikke lenger grunn til å stille spørsmål over, og det eneste vi kan gjøre er å tilp...

Unclutter

De aller fleste av har en PC eller enn Macbook. Det er noe som er nødvendig om man går på skole, og det er også nødvendig på svært mange arbeidsplsaser. Det er ikke akkurat noe som kommer til å bli mindre vanlig med tiden, så det er bare å venne seg til det, om man ikke allerede har gjort. Men da man har slike ting, så kan også dårlig organsisasjon være skadelig. Spesielt når det kommer til effektivitet, men bare også for det å finne noe på PC-en. Da kan man trenge noe som hjelper med organiseringen, og det gjør Unclutter. Den er laget for Apple-produkter, og det er bare noe som hjelper deg med å organisere. Les vår tilbakemelding og se om vår kundeanmeldelse overbeviser deg til å prøve den. Har du litt erfaring allerede så er det enda bedre!

Hva du bør vite om Unclutter
Unclutter er laget av en Eugene, en person fra Ukraina, og det er tydelig et program som har hatt stor suksess. Det er enkelt å se, og Unclutter har eksistert helt siden 2012. Det er ganske lenge, og det viser bare at programmet har noe for seg. Det bør vel være ganske interessant, eller hva? Om du vil så kan du laste ned den gratis versjonen, men som alltid er det store begrensninger på hva du får ut av den.

Du får kanskje en smak av hva Unclutter kan hjelpe deg med, men for å få den fulle kraften, så trenger du å bruke den fulle versjonen, som naturligvis koster penger. Men om du er en person som ikke har så sterke organisatoriske evner, så kan dette være et veldig godt program for deg, og det er verdt å sjekke ut. Det kan faktisk gi deg tid til å drive med annet, om alt er mer organisert enn det er i dag.

Hvordan det fungerer
Det er på alle måter et vanlig program som man laster ned, og som man deretter følger instruksjonene på. Det gir deg et sted som du kan oppbevare alle filer, bilder og notater i, som også gir deg enkel og smidig tilgang når du måtte behøve det. Som sagt, det er bedre å følge instruksjonene og se hva som står på selve siden. Det gir deg større og oversikt og et bedre inntrykk av hva du får. men med tanke på hvor godt rykte Unclutter har, så er det veldig tydelig at de har gjort noe veldig riktig med programmet deres.

Det er også enkelt å få hjelp om du skulle trenge det, og det er jo ganske sannsynlig, i hvert fall i begynnelsen før du blir kjent med det.

Har du brukt Unclutter, eller har erfaring med det så skriv gjerne til oss. Da kan du fortelle om både positive og negative aspekter, og hvorvidt du vil anbefale det til andre. Da hjelper du andre som kanskje lurer på om de vil bruke programmet eller ikke. Så da gjør du alle en tjeneste!