Tutorialspoint

Alle kundeanmeldelser

Tutorialspoint

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Kiwi Taxi
Kiwi Taxi
0 Anmeldelser

Folk har forskjellige behov i dag enn de hadde for noen år siden. Verden har blitt globalisert til en veldig stor grad, og den har også...

Logo Kinogavekort.no
Kinogavekort.no
0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo The Insiders
The Insiders
0 Anmeldelser

Det er nå sånn at verden har forandret seg, mye på de siste årene. Vi er i et nytt paradigme og det er om å gjø...

Tutorialspoint

Føler du at du mangler noe i hverdagen? Hadde du engang store drømmer, som du egentlig har nedprioritert, men egentlig ikke vil legge bort? I dag er det nesten aldri for sent å jakte på drømmene sine. Dersom du vil studere for å få et annet yrke eller bare lære for å fylle på litt kunnskap, så kan du nå få hjelp på internett. Du trenger ikke flytte eller gå inn i en 100 % studenttilværelse. Du kan faktisk fortsette med livet ditt som før, bare utnytte litt fritid til å studere i stedet. Utdanning på nettet er enkelt, billig og nyttig. Her på vår side kan du lese om ulike nett-portaler som tilbyr utdanning og kurs. Sjekk anmeldelser fra andre og les om deres erfaringer og tilbakemeldinger. Slik kan du se om portaler som Tutorialspoint eller andre kan passe for deg. 

Generell informasjon om Tutorialspoint
Det ligger en tanke og ide bak utviklingen av Tutorialspoint, og det er at noen mennesker kan lære bedre når de er hjemme i sin egen komfortsone. Ideen ble satt til liv i 2006 av en enkel HTML opplæringsguide og tilbakemeldingen var enorm. Dette fikk hjulet til å spinne videre og nye kurs og guider ble tilført i tjenesten. I dag tilbyr Tutorialspoint utallige tutorials og artikler innenfor mange ulike emner. Innholdet og ressursene på Tutorials er fritt tilgjengelig, og ingen blir presset til å melde seg inn. Grunnen til dette er at kunnskap skal være lett tilgjengelig for alle. 

Teamet bak Tutorialspoint er en gruppe profesjonelle fra ulike steder i India. De er utdannet i ulike utdanningsinstitusjoner, noen med teknisk bakgrunn og andre med annen bakgrunn. De er svært forskjellige, men alle har en ting til felles og det er at de jobber hardt for å tilby tutorials med høy kvalitet til alle leserne. Det har tatt nesten 14 år å bygge denne store samlingen med opplæring innen ulike emner. Tutorialspoint har hovedvekt på opplæring innenfor data og IT, programmering og andre ingeniør- og ledelsesemner. 

 

Produkter og tjenester på Tutorialspoint
Tutorialspoint er inndelt i fire ulike kategorier: Bibliotek, Kurs, E-bøker og Premium Pakker. 

Biblioteket er gratis, og det er det største biblioteket online med tutorials. Inne i biblioteket finner du mange ulike emner og de varierer fra sport til web-utvikling, matematikk eller ledelse. Det er så mange emner at det beste er å rett og slett søke på favoritt-emnene dine. Du finner til og med guider for sinnemestring eller hvordan du kan lære å tolke kroppsspråk. 

Kategoriene Kurs og E-bøker inneholder komplette kurs. Noen er i form av videoer og noen er E-bøker. Disse kan du kjøpe og få tilsendt hjem. Du kan filtrere etter emne, utgiver, pris, språk eller etter nivået ditt: nybegynner, viderekommen eller ekspert. 

Til slutt har vi kategorien Premium Pakker. Dette er komplette læreprogram innenfor ulike emner. Pakkene inneholder som regel både videoer og E-bøker. 

 

Kundeanmeldelse
Vi er svært interessert i å høre fra mennesker som har benyttet Tutorialspoint for å lære seg noe eller fylle på utdanningen. Uansett om du har brukt tjenesten til en veiledning eller to, eller tatt komplette kurs ønsker vi å få vite om din opplevelse av tjenesten.