Swanwick

Alle kundeanmeldelser

Swanwick

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Kiwi Taxi
Kiwi Taxi
0 Anmeldelser

Folk har forskjellige behov i dag enn de hadde for noen år siden. Verden har blitt globalisert til en veldig stor grad, og den har også...

Logo Kinogavekort.no
Kinogavekort.no
0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo The Insiders
The Insiders
0 Anmeldelser

Det er nå sånn at verden har forandret seg, mye på de siste årene. Vi er i et nytt paradigme og det er om å gjø...

Swanwick

Bruker du mye av tiden din foran en skjerm? I dag forskes det mye på om blålyset fra skjermer kan være skadelig for oss. Det finnes flere som hevder at dette er tilfellet og derfor ser vi nå en økende trend for såkalte blålysbriller. Disse kan du finne fra mange forskjellige selskap, men hvordan velger du det beste? Her på NorskeAnmeldelser deler anmeldelser fra kunder som allerede har handlet fra en nettbutikk slik at det blir lettere for deg å finne frem til det alternativet som passer best for ditt behov.

Om Swanwick
Swanwick er et selskap som driver med salg av blålysbriller på nett.Virksomheten ble opprettet i 2015 av de australske brødrene Tristan og James Swanwick som hadde et mål om å opplyse folk om viktigheten av å blokkere blålys for å oppnå optimal søvn og produktivitet. I følge selskapet selv opplevde de stor suksess med det første brilleparet som ble kalt Swannies. Disse ble publisert i kjente medier som blant annet New York Times og Huffpost. Etterhvert som salget økte hevder Swanwick at de mottok mange tilbakemeldinger fra personer som sa de hadde oppnådd bedre søvnkvalitet etter at de hadde begynt å bruke brillene.

Produkter og tjenester av Swanwick
Swanwick selger blålysbriller i ulike stiler og varianter for både kvinner, barn og menn. Blålysbriller er briller med oransjefargede linser som brukes for å blokkere blått lys som utstråles fra blant annet datamaskiner og mobiltelefoner. Brillene fåes både med og uten styrke, slik at du også kan benytte deg av disse selv om du bruker vanlige briller. I tillegg til blålysbriller så selger selskapet også andre søvnrelaterte produkter som oransjefargede nattlys, sovemasker, ørepropper, te og vanlige solbriller. Dersom du bestemmer deg for å handle varer fra denne nettbutikken så vil ordren din gjøres klar innen 1 virkedag. Du vil motta et sporingsnummer så snart sendingen er utført slik at du kan følge med på leveringen underveis. Swanwick tilbyr også en fornøydgaranti på 30 dager, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Dersom du ønsker med informasjon om blant annet nyheter i sortimentet, tilbud og kampanjer så kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om dette. Hvis du bestemmer deg for å handle fra Swanwick så kan det også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din.

Komplimenter, klager og tips om Swanwick
Har du handlet blålysbriller eller andre produkter fra Swanwick? Eller har du noen andre erfaringer med dette selskapet? Da setter vi stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding slik at vi kan fortsette å hjelpe deg og alle våre lesere med å finne frem til de beste nettbutikkene. Si gjerne litt om din erfaring med for eksempel leveringstiden, kvaliteten på produktet, kundeservicen eller annen informasjon som du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av denne nettbutikken.