Superbuy

Alle kundeanmeldelser

Superbuy

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Shipito
Shipito
0 Anmeldelser

Vi er heldige i dag som kan bestille omtrent alt man tenke seg ved ett trykk på en knapp. Levering er ett av de tjenestene som man tar forgit...

Logo Shipping Easy
Shipping Easy
0 Anmeldelser

Driver du din egen nettbutikk eller e-handel og ser etter et selskap som kan hjelpe med å organisere leveringer? Det finnes flere ulike selsk...

Logo ExpressVPN
ExpressVPN
1 Anmeldelser

VPN ExpressVPN leverer Virtuelt Privat Nettverk, VPN, som gjør at du kan surfe trygt og anonymt på internett, uten at du trenger &arin...

Logo Mobrog
Mobrog
1 Anmeldelser

Det er ganske mange ulike ting man kan tjene penger av på nettet, noen mer overraskende enn andre. Noe som Mobrog kanskje er for mange, da du...

Superbuy

Vi lever i en helt utrolig tid. Varer av alle slag har aldri vært enklere å få tak i. Uansett hva du leter etter om det er utstyr og verktøy, til maling, kunst, villmark, fotografi, klær og mote, eller annet. Det finnes omtrent ingenting som ikke allerede er oppfunnet. Om du er en som har en oppfinnelse, eller er på leting etter noe som ikke finnes, har du en super mulighet til å starte din egen bedrit. Med alt det gode, kommer det selvsagt ting som er mindre gode. Med så mange alternativer og så mye utvalg er det ikke alltid enkelt å finne frem til det man leter etter. Internettet har blitt et verktøy for store selskaper som har penger til å bruke på reklamering, og det inkluderer hvor enkelt det er å finne bedriften din og varene dine. Det fører selvsagt til at det er vanskeligere for kunden. Det er ikke vanskelig å finne en vare, men å finne det beste utvalget, nyheter, unike varer og til de beste prisene, det er ikke enkelt. Heldigvis finnes det selskaper som har dette. Superbuy er leverandør av alle slags varer fra Kina. Finn ut mer om selskapet ved å lese videre. 

Om Superbuy
Superbuy var opprettet i 2012 og er en kinesisk e-handel nettside som tilbyr enkel tilgang til one-stop tjenester fra vanlig handel, bestillingsoppfylling, kvalitets inspisering, internasjonal levering, og mer. Superbuy har levert over 10 tusen varer til over 150 land. De leverer kinesiske produkter til kunden uansett hvor de bor. 

Produkter og Tjenester hos Superbuy
Superbuy er et selskap som hjelper kunder å finne kinesiske varer og tjenester med enkelthet. De har en søkemotor tilgjengelig på nettsiden sin der man kan lime inn link til produktet du ønsker å kjøpe slik at Superbuy kan finne produktet og gjøre prosessen med kjøp og levering enklere og mulig uansett hva produktet er. Superbuy tilbyr blant annet en profesjonell shopping agent med alle gratis standard tjenester. Selskapet krever kun kostnader for levering, håndtering og potensielle avgifter og rabatter som kan forekomme med forskjellige land. Kostnad per produkt kommer an på varens ordinære pris, inkludert leveringskostnader for selgeren til Superbuy varehuset. Internasjonal levering er kalkulert i følge vekt, leveringsmetode og destinasjon. Inkludert potensielle skatter og avgifter i din region. De tilbyr en gratis 5 dagers returtjeneste, men den er ganske komplisert i at deres forretningsmodell er noe komplisert fra starten. Dermed kan kunder returnere eller bytte varer innen 5 dager etter at de har nådd Superbuy sitt varehus. De har en grei nettside, men den har veldig mye tilgjengelig som gjør det litt vanskelig å navigere, samt at nettsiden kunne vært mer brukervennlig på noen plan. 

Komplimenter, Klager og Tips til Superbuy
Leter du etter et kinesisk produkt som du ikke får levert til din destinasjon? Har du erfaring med Superbuy setter vi stor pris på om du kan skrive en kort tilbakemelding om din opplevelse med kvalitet, utvalg, priser, eller annet du mener andre burde vite. Skriv en ærlig kundeanmeldelse hos oss og gjør samtidig andre en tjeneste.