SSLs

Alle kundeanmeldelser

SSLs

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee

McAfee

0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Kiwi Taxi

Kiwi Taxi

0 Anmeldelser

Folk har forskjellige behov i dag enn de hadde for noen år siden. Verden har blitt globalisert til en veldig stor grad, og den har også...

Logo Kinogavekort.no

Kinogavekort.no

0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo Depositphotos

Depositphotos

0 Anmeldelser

Bilder er et ganske viktig aspekt av våre liv, og de finnes jo nesten overalt rundt oss. Det er ikke så dumt, og det er noe som ø...

SSLs

Ser du etter et trygt og sikkert selskap som du kan kjøpe SSL-sertifikat fra? Når det kommer til sertifikat-autoritetsselskap som for eksempel SSLs er det selvfølgelig veldig viktig at du først og fremst sørger for at selskapet både er sikkert og pålitelig. Den beste måten å gjøre dette på er ved å lese om andre sine erfaringer med selskapet. Hos NorskeAnmeldelser finner du både informasjon og anmeldelser fra andre kunder som vil gjøre det mye enklere for deg å vurdere troverdigheten til et selskap.

Om SSLs
SSLs er et selskap som utsteder SSL-sertifikat på nett. Selskap ble opprettet i 2009 og har baser i 4 land på tvers av Europa og Nord-Amerika. I følge selskapet selv er deres visjon å være et selskap for alle. De ønsker å kunne tilby SSL-sertifikat til hvem som helst uansett størrelsen på prosjektet deres, og har som mål å gjøre det så enkelt som mulige for deg som forbruker. Selskapets hovedkontor ligger i Washington, Phoenix i USA.

Produkter og tjenester av SSLs
SSLs er en tjenesteformidler og utsteder av SSL-sertifikat. Et SSL-sertifikat er sikkerhetssertifikat av digital opprinnelse som brukes for blant annet å bekrefte identiteten til eieren av en nettside, hvilke bruksområde sertifikatet er utstedt for, gyldighetsperioden for sertifikatet. SSL er en forkortelse for Secure Lockets Layer som betyr at informasjonen eller dataene som sendes mellom deg og en server er krypterte slik at andre ikke kan få tilgang til disse dataene. Dersom du ønsker å kjøpe et SSL-sertifikat fra denne nettsiden har du først mulighet til å prøve hvilket som helst sertifikat i 30 dager før du betaler noe som helst. De ulike sertifikatene du kan velge mellom varierer i pris etter hvilke funksjoner de inkluderer. De kan for eksempel inneholde kun et domene, eller flere subdomener og en lengre eller kortere gyldighetsperiode. Dersom du ønsker å holde deg oppdatert på nyheter, tilbud og kampanjer fra dette selskapet kan du melde deg på deres nyhetsbrev som vil sørge for at du mottar jevnlige e-poster om disse temaene. Du kan også gå til nettsidens egen blogg for informasjon og artikler om for eksempel kommende endringer om SSL-sertifikater, hvordan kryptering fungerer, forskjellen mellom ulike sikkerhetssertifikater og andre relaterte tema. Hvis du allerede har en egen nettside, blogg eller kanal i sosiale medier kan du samarbeide med selskapet gjennom deres Affiliate program. Dette vil si at du kan tjene penger på å markedsføre produktene til SSLs ved at salg som genereres fra din kanal blir registrert og at du mottar provisjon av disse salgene.

Komplimenter, klager og tips om SSLs
Har du benyttet deg av tjenestene til SSLs? Har du noen formening om troverdigheten til dette selskapet? Vi vil gjerne høre om din tilbakemelding! Legg gjerne igjen en kundeanmeldelse der du forteller litt om din erfaring med for eksempel profesjonaliteten til selskapet, brukervennligheten til nettsiden, responstiden til kundeservicen eller annen relevant informasjon. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for alle våre lesere å finne frem til de tryggeste og beste virksomhetene på nett.