SSL Store

Alle kundeanmeldelser

SSL Store

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Usenet
Usenet
0 Anmeldelser

Du føler sikkert at du har ganske god oversikt over dagens teknologi, hva man kan gjøre og hvilke muligheter som finnes. Og det er si...

Logo Adobe
Adobe
0 Anmeldelser

Om du er smart og kan datamaskiner og vet om en programvare eller en programvareløsning som kan hjelpe med et problem mangesliter med s&arin...

Logo One.com
One.com
0 Anmeldelser

Nettet har tatt over! Det er det ikke lenger grunn til å stille spørsmål over, og det eneste vi kan gjøre er å tilp...

SSL Store

Ser du etter en formidler av SSL-sertifikat på nett? I dag finnes det en rekke ulike selskap som tilbyr tjenester innen dette segmentet, som blant annet SSL Store, men hvordan kan du vite hvilket selskap som er det beste for deg? Noe av det beste du kan gjøre for å finne ut om et selskap både er trygt og pålitelig er å lese om tidligere kunder sine erfaringer. Her på NorskeAnmeldelser deler vi informasjon og kundeanmeldelser som vil gjøre det mye enklere for deg å finne frem til det beste selskapet.

Om The SSL Store
The SSL Store er en formidler av SSL-sertifikat på nett. Selskapet ble grunnlagt i 2008 og eies av nettsikkerhetsfirmaet Rapid Web Services. Selskapet har sitt hovedkontor i Florida i USA og selger sertifikater til både privatpersoner, mindre virksomheter og større selskap. The SSL Store er en privateid virksomhet og i følge selskapet selv hevder de å være verdens største SSL-distributør.

Produkter og tjenester av The SSL Store
The SSL Store tilbyr tjenester innen datasikkerhet og kryptering. Hos The SSL Store kan du skaffe deg et SSL-sertifikat til din nettside. Et SSL-sertifikat er et digitalt sikkerhetssertifikat som fungerer som en digital legitimasjon. Sertifikatet er en bekreftelse av nettstedets legitimitet gjennom verifisering av identiteten til nettsidens eier, i tillegg til å legge til rette for kryptert tilkobling. Hos The SSL Store kan du skaffe et SSL-sertifikat til et eller flere domener. Dersom du ikke ønsker å installere ditt eget SSL-sertifikat kan du også benytte deg av The SSL Store sin installeringstjeneste. På nettsiden finner du en del informasjon om tjenestene selskapet tilbyr, men for flere detaljer om tjenesten og informasjon om andre aspekter innen datasikkerhet så kan du også besøke nettsidens egen blogg der du vil finne artikler og publikasjoner om dette og andre relaterte temaer. Dersom du bestemmer deg for å benytte deg av noen av tjenestene til The SSL Store så tilbyr selskapet også en fornøydgaranti på 30 dager, noe som vil si at du i denne perioden kan be om å få pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd med kvaliteten på tjenesten. De har også en prisgaranti som vil si at de lover å matche den laveste prisen på markedet, slik at du vil få samme pris dersom du skulle finne en identisk tjeneste til en lavere pris et annet sted. Du kan også bli en samarbeidspartner av dette selskapet gjennom deres Affiliate program, noe som gjør at du kan tjene penger på å markedsføre tjenestene til nettsiden på din egen nettside eller gjennom andre kanaler.

Komplimenter, klager og tips om The SSL Store
Har du kjøpt et SSL-sertifikat fra The SSL Store? Eller har du noen andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding der du sier litt om blant annet brukervennligheten, profesjonaliteten til selskapet, kvaliteten på tjenesten eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av dette selskapet.