Spreaker

Alle kundeanmeldelser

Spreaker

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Kiwi Taxi
Kiwi Taxi
0 Anmeldelser

Folk har forskjellige behov i dag enn de hadde for noen år siden. Verden har blitt globalisert til en veldig stor grad, og den har også...

Logo Kinogavekort.no
Kinogavekort.no
0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo The Insiders
The Insiders
0 Anmeldelser

Det er nå sånn at verden har forandret seg, mye på de siste årene. Vi er i et nytt paradigme og det er om å gjø...

Spreaker

Lytter du til podcasts, er du eller har du en drøm om å lage din egen podcast? Podcasts er et relativt nytt konsept som har eksplodert i populæritet det siste tiåret. Hva enn du er interessert i, eller ønsker å finne ut, så finnes det i dag en podcast til det. Fra vitenskapelige podcaster til kjendiser og kjendis sladder, podcaster innvolverer alle mulige mennesker og temaer. Det er mange av oss som setter pris på en god podcast, spesielt i en travel hverdag med mye bilkjøring. Kanskje du er bussjåfør eller pendler lang vei mellom jobb eller skole. Podcaster er en perfekt måte å koble ut, eller å lære om et nytt tema. Det fungerer bra som lærehjelpemiddel. Spreaker er et selskap som hjelper deg å produsere og distribuere din podcast på nettet. Interessert? Les videre for å finne ut mer. 

Om Spreaker
Spreaker er en nettbasert og mobil plattform som lar andre lydskapere å laste opp, dele og ta opp.  Selskapet var opprettet i 2020 av Voxnest Inc.. Voxnest er et audio teknologi selskap som spesialiserer seg på podcast løsninger. Selskapet har professjonelle verktøy som lar individuelle skapere å publisere og reklamere, til bedrifter gjennom lydinnhold og streamline podcasting inntekt. Voxnest Inc. var grunnlagt i 2018 og er eid av iHeartMedia Inc. som er eid av Bain Capital, LLC Thomas H. Lee Partners, LP. Spreaker er en tjeneste som tilbyr å laste opp og dele din podcast på de mest populære podcast plattformene, i tillegg til at den selv er en plattform for andre å lytte til podcaster. 

Produkter og Tjenester hos Spreaker
På Spreaker sin nettside har de informasjon om planer og priser. Selskapet har fire forskjellige abonement alternativer tilgjengelig. Free Speech er et gratis abonnement som lar deg publisere mer enn en podcast, og laste opp til iHeartRadio, Spotify og Apple Podcasts. On-Air Talent gir tilgang til det samme som i Free Speech, i tillegg til at man kan personalisere RSS feeden og tjene penger på reklamer, og koster normalt EURO 7 i måneden. Broadcaster gir også tilgang til betalte abonnementer og avansert statistikk, og koster vanligvis EURO 20 i måneden. Med Anchorman får du alt, inkludert personaliserte spiller-farger for vanligvis EURO 50 i måneden. Hos Spreaker trenger man ikke bare å være lydprodusent,  men man kan også lytte til podcaster på deres nettside. De har gratis podcaster og prime podcaster som krever betaling. Noen kategorier de har tilgjengelig er kriminalitet, eventyr og historiefortelling, og samtaler. Noen av podcastene de har er Short Stories For Kids, Spacetime with Stuart Gary, Popcorn Psychology, A Mom Us The Podcast, og Crime and Crime Again, for å nevne bare noen få. Spreaker har en moderne nettside men har lite informasjon tilgjengelig om hvem som eier selskapet, hvilke betalingsmetoder de aksepterer og om de har penger-tilbake alternativer. 

Komplimenter, Klager og Tips til Spreaker
Interessert i å vite mer om Spreaker? Eller har du allerede erfaring? Da setter vi stor pris på en tilbakemelding fra deg om din opplevelse. Noe lite kan gjøre en stor forskjell. Skriv en kundeanmeldelse her.