Softorino

Alle kundeanmeldelser

Softorino

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee

McAfee

0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Adobe

Adobe

0 Anmeldelser

Om du er smart og kan datamaskiner og vet om en programvare eller en programvareløsning som kan hjelpe med et problem mangesliter med s&arin...

Logo One.com

One.com

0 Anmeldelser

Nettet har tatt over! Det er det ikke lenger grunn til å stille spørsmål over, og det eneste vi kan gjøre er å tilp...

Logo Reseller Club

Reseller Club

0 Anmeldelser

Om man ser hvilken vei verden går, når det kommer til hva slags bransjer som leder veien og hva som er fremtiden, så er det vel l...

Softorino

Vi lever i en veldig teknologisk avansert hverdag, med mykvarer og program rundt oss hele tiden. Og dessverre er det jo ikke sånn at selskapene seg i mellom har blitt enige om et format, om en helhetlgi løsning som skal være til fordel for kundene. I stedet gjør Apple som de vil, og Samsung tar en annen vei. Det er greit nok det, men de gangene du har behov for å overføre en fil til iPhone fra et annet system, så sliter du. Det er noe som skjer oftere enn man kanskje liker, og spesielt om du har et iPhone produkt. Så da kan et program som Softorino være midt i blinken for deg, da det kan hjelpe deg med alt du behøver på en rask og effektiv måte. Les vår kundeanmeldelse her om dette er noe som frister for deg!

Hva du behøver å vite om Softorino
Dette er et veldig populært program som er laget først og fremst for de som har iPhone, eller et annet produkt fra Apple. Det kan hende at du ønsker å forandre på en fil for et annet system, eller for en annen årsak enn bare for iPhone. Faktisk har det mange gode programmer for PC også, for eksempel om du vil forandre på utseende på mappene dine, forandre på lydinnstillingene eller om du ønsker å frigjøre RAM. Det er mye forskjellig altså, men det er kanskje først og fremst for telefonen din produktene til Softorino vil være bra å ha.

For eksempel er det vanskelig å få lagt inn musikkfiler til iPhone, og det samme med videoer, om de bruker de tradisjonelle filsystemene. Med Softorino kan du omgjøre filene slik at de passer til din telefon, og at de spiller av på en smidig og god måte. Om det er noe du ikke har så mye erfaring med så kan du lese gjennom guidene for å få hjelp til akkurat det.

Hvordan det fungerer
Først og fremst er det greit at du vet at dette ikke er gratis. Det er jo et ganske godt og kraftig program, og det er avansert nok til at du får gjort det du behøver. Programmene er dog uavhengige av hverandre, så om du behøver noe for PC-en din, så er det ikke sånn at du skal behøve å betale for Waltr Pro, som er et program for iPhone. Det er individuelle programmer det er snakk om, og basert på tilbakemelding fra kundene deres så er det noe som har fungert veldig godt for dem.

Har du hatt problemer med PC eller med din telefon? Ville du gjerne sett at det var litt enklere å ordne på? Det er nok tilfellet, og med Softorino kan du få hjelp til det, og få løst alt du trenger. Høres ikke det bra ut?

Skriv gjerne til oss nedenfor og fortell oss om din opplevelse med Softorino, om du anbefaler det til andre, og om det er noe du ville brukt igjen, om du skulle behøve det! Nøl ikke, for vi venter!