Alt om Ringostat: løsninger og funksjoner

Alt om Ringostat: løsninger og funksjoner
Tjenester

Ukraina basert selskap Ringostat har med suksess levert sine tjenester til bedrifter og selskaper i hele 26 land over hele verden.Hva jobber selskapet med og hvordan kan det være relevant for din egen bedrift? Les mer og finn ut hvordan du kan få teste Ringostat gratis for 14 dager. La oss finne ut sammen.

Hva er Ringostat og hva jobber de med?

Ringostat er en plattform for bedriftstelefon og markedsføringsytelse som eksisterer for å hjelpe bedrifter og selskaper med å bygge en effektiv og skreddersydd kommunikasjon løsning med deres kunder. Hele tjenesten er tilpasset til å støtte selv de mest komplekse og unike behov for økning av salg og fornøyde kunder av bedrifter som bruker denne tjenesten som hovedmål.

Ringostat er stolt over å være en offisiell Google Analytics-teknologipartner. Selskapet jobber hardt for sine mål og har blitt rangert av nettstedet G2 som en av 10 beste tjenestene for programvare av sporing av innkommende samtaler. En av grunnene bak deres suksess er først og fremst fornøyde kunder. Hele 95% av kundene omtaler kundestøtten til Ringostat som "Bra" eller "Utmerket". Kundenes fornøyelse er ikke noe som er rart da gjennomsnittlig responstid ligger på kun to minutter.

Funksjoner og tjenester av Ringostat

Det er viktig for RIngostat å tilby en pakke av tjenester som kan lett tilpasse seg til brukerens behov og samtidig er enkel og brukervennlig. Blant produkter finnes det bedriftstelefon, samtalesporing, tilbakeringing, ende-til-ende analyser, Ringostats Smartphone - Google Chrome-utvidelse, messenger og insider.

Ringostat strever for nøyaktig statistikk og derfor jobber med å samle samme informasjon som Google Analytics. Dette gjøres for å få statistikken og data så nøyaktig som mulig uansett hvor kompleks, unik og skreddersydd oppgaven er.

For større bedrifter som eier flere nettsteder, Ringostat tilbyr sporing på tvers av domener for alle bedrifter som har flere enn ett nettsted, hvor all data kan bli sjekket på ett sted.

Bedriftstelefon

En bedrift som velger Ringostats funksjoner og løsninger er en som vil måtte håndtere en stor mengde av telefonsamtaler. Dette er noe Ringostat fokuserer nøyaktig på og derfor ofrer fleksibel konfigurasjon av innkommende og utgående samtaler. Bedrifter kan også lage eventuelle rapporter etter 30+ parametere tilgjengelig på Ringostat. Du kan enkelt justere dem etter dine behov, selv et utvalg anrop fra svært spesifikke forespørsler. For eksempel kan det være en kunde som har ventet altfor lenge på svar fra en bestemt ansatt.

Bedriften din kan lett konfigurere numrene og operatørene for utgående samtaler etter sine behov. For eksempel, dersom bedriften din ønsker en tilpasset telefonnummer som er relevant for et spesifikt by eller del av landet, tilbyr Ringostat nummererstatning etter GEO via den doble algoritmen som vil oppdage brukerens plassering.

Om det ønskes, kan Ringostat bli satt opp til automatisk opptak av alle samtaler. Så fort enhver samtale avsluttes, er den tilgjengelig for lytting direkte fra nettleseren. Denne funksjonen er spesielt fordelaktig for bedrifter som jobber hardt med deres kundeservice og vil analysere resultatet for forbedring og læring.

For bedrifter som har flere avdelinger, kan man tilpasse talemenyen slik at kundene som ringer kan lett finne fram til riktig avdeling, det sparer tid og gjør ting enklere for både bedriften og kunder. Blant andre funksjoner finnes det viderekobling basert på besøksatferd, en funksjon som vil hjelpe med å koble kunder til de ansatte som vil kunne hjelpe de og løse problemer av en bestemt kategori som den ansatte er registrert for. Facebook Pixel-integrasjon vil hjelpe med å synliggjøre annonsene dine til potensielle kunder. Bedriften kan også velge logikken for distribusjon av innkommende samtaler og sette opp samtalekø.

Med dette systemet kan du også definere åpningstider for telefonlinjene og dersom en kunde ringer når linjene er stengte kan du velge funksjon om tilpasning av autosvar eller til og med sette opp viderekobling til et annet telefonnummer eller IVR.

Ringostat er vennlig med integrasjoner og jobber med populære CRM-er. Ved hjelp av dette kan du enkelt automatisere arbeidsprosessen din slik at du får god oversikt og kan jobbe med anrop og meldinger i ett vindu.

Ringostat Smart Phone

Hva er smarttelefon funksjonen av Ringostad? Det er nemlig en funksjonsrik Chrome-utvidelse som vil gjøre arbeidet med samtaler enklere og etterlater kundene fornøyde med samtalen de hadde.

Blant funksjonene finnes det mulighet til å ringe opp et nummer med bare ett klikk, enkel måte å ringe, motta og viderekoble samtaler, sende meldinger til flere mottakere i ett vindu, se all nødvendig og relevant informasjon om den som ringer før du aksepterer samtale og ikke minst øke sjansene for et vellykket salg.

Tilpassing og støtte

Du kan enkelt administrere innstillinger på egen hånd, det gir bedriften din frihet til å tilpasse systemet til dine behov. Det kan lett gjøres når som helst, for enhver funksjon eller prosess. Tjenesten er skapt for å bli justert for løsning av spesifikke oppgaver bedriften har.

Selvbetjening. tilkoblingsoppsett og egendefinerte rapporter er noen av funksjonene som gjør denne tjenesten så skreddersydd og brukervennlig som mulig.

Ingen tjeneste der ute kan noen gang garantere ingen nedbrytninger, og det er mulig at ting kan gå galt. Ringostat er klar over det og jobber hardt at selv nedbrytninger og feil i systemet ikke skal påvirke driften og tillate telefoni til å fungere som den skal. Men dersom noe virkelig gå galt, lover Ringostat et raskt problemløsningsorientert kundestøtte.

Er Ringostad noe for bedriften din?

Det er en nesten ubegrenset mengde lignende bedrifter som Ringostat der ute, men er alle de like effektive og vil dekke behov av bedriften din på samme måte? Dessverre, er ikke et spørsmål vi kan svare på, men du kan. Hvordan kan du svare på det og hvordan kan du vite at Ringostat er nettopp det bedriften din trenger? Vel, det er enkelt for du kan prøve Ringostat gratis for hele 14 dager. Prosessen er ikke komplisert, etter en rask registrering er du godt på vei til å prøve ut funksjoner og fordeler av tjenesten. Lykke til og fortell oss gjerne om dine opplevelser med Ringostat!

Mer Tjenester