Rail Nation

Alle kundeanmeldelser

Rail Nation

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee

McAfee

0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Kiwi Taxi

Kiwi Taxi

0 Anmeldelser

Folk har forskjellige behov i dag enn de hadde for noen år siden. Verden har blitt globalisert til en veldig stor grad, og den har også...

Logo Kinogavekort.no

Kinogavekort.no

0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo Depositphotos

Depositphotos

0 Anmeldelser

Bilder er et ganske viktig aspekt av våre liv, og de finnes jo nesten overalt rundt oss. Det er ikke så dumt, og det er noe som ø...

Rail Nation

Dataspill har raskt blitt en av de mest vanlige og populære underholdningsmetodene i dag. Mange av oss ble gjerne introdusert til nye spill gjennom venner, men det finnes andre måter også! Rail Nation er et  flerspiller online rollespill dataspill (MMORPG; Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) der man kan spille som en del av et lag og kjempe mot andre spillere om ressurser. Er du en ivrig online spiller, eller jernbane-entusiast? Her kan du lese om andres erfaringer med Rail Nation for å finne ut om dette er noe du kunne tenke deg å prøve. 

Om Rail Nation
Rail Nation er et online simulert spill der man tar kontroll over tog og jernbaner med mål om å vokse og forbedre jernbanesystemet. Spillet var etablert av Bright Future og publisert av Travian Games på Android mobiler. Det er lite informasjon tilgjengelig på nettet om hvem som har produsert Rail Nation. Spillet har en 8,5 av 10 vurdering MMO & MMORGP Games.

Produkter og Tjenester hos Rail Nation
Spillere kan velge mellom "Western Pacific Railroad" og "Eastern Atlantic Railway". Som spiller må man vokse byen så raskt som mulig ved å utvide jernbanestasjoner og servicer. Når en spiller har vunnet starter spillet fra begynnelsen. Mesteparten av spillet er fokusert på økonomisk vekst, ved å forandre og administrere ressurser slik at spillere kan fortsette å vokse og utvide jernbanesystemet. I tillegg må spillere lage nye tilkoblinger slik at man får tilgang til råvarer fra andre byer. Handel er også et viktig aspekt av spillet som gjør det mulig for spillere å bytte varer og råvarer med andre spillere, slik kan spillere vinne flere poeng. Rail Nation tilbyr en rekke forskjellige lokomotiv som har unike styrker og svakheter.

Det første og billigste lokomotivet på listen er Swallow som koster $15,000, har 2 vogner og har en hastighet på 50km/t. Bat koster $165,000, har 5 vogner, og en hastighet på 70km/t. Odin koster $275,000, har 4 vogner og har en hastighet på 100km/t. Apollo koster $500,000, har 8 vogner og en hastighet på 70km/t. Unicorn koster $800,000, kan holde 10 vogner, og har en hastighet på 95km/t. "Orge" koster $1,400,000, kan ha 11 vogner og har en hastighet på 90km/t. Titan det dyreste lokomotivet tilgjengelig koster $2,500,000, kan ha hele 40 vogner, og har en hastighet på 50 km/t. Nettsiden er ikke den enkleste i bruk, og den kunne vært mer oversiktlig. 

Komplimenter, Klager og Tips til Rail Nation
En kort tilbakemelding går en lang vei når det kommer til spill. Med så mange å velge mellom er det alltid kjekt å vite hva andre syns om spill. Har du erfaring med å spille Rail Nation? Levde det opp til dine forventninger? Hvordan likte du spillet i forhold til andre MMO spill? Lytter Rail Nation skaperne til sine spillere? Hvem passer dette spillet for? Finnes det aspekter av spillet som du syns kunne forbedres? Skriv en kort kundeanmeldelse om dine opplevelser, gode eller dårlige, slik at din tilbakemelding kan hjelpe andre å finne ut om dette er det rette spillet for dem.