Paragon Software

Alle kundeanmeldelser

Paragon Software

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Usenet
Usenet
0 Anmeldelser

Du føler sikkert at du har ganske god oversikt over dagens teknologi, hva man kan gjøre og hvilke muligheter som finnes. Og det er si...

Logo Adobe
Adobe
0 Anmeldelser

Om du er smart og kan datamaskiner og vet om en programvare eller en programvareløsning som kan hjelpe med et problem mangesliter med s&arin...

Logo One.com
One.com
0 Anmeldelser

Nettet har tatt over! Det er det ikke lenger grunn til å stille spørsmål over, og det eneste vi kan gjøre er å tilp...

Paragon Software

Er du på jakt etter et selskap eller tjenesteformidler på nett som kan tilby viktige programvarer relatert til datasikkerhet og lagring? Da kan Paragon Software være et godt alternativ for deg, men hvordan finner du egentlig ut om dette er et selskap du kan stole på før du benytter deg av tjenestene deres? Her på NorskeAnmeldelser kan du si hva tidligere kunder har å si om et selskap før du bestemmer deg. Disse anmeldelsene gjør det mye enklere for deg å avgjøre om dette selskapet høres ut som et godt alternativ for deg.

Om Paragon Software
Paragon Software er en programvareutvikler som har røtter helt tilbake til 1994. Det tyske privateide selskapet ble etablert av Konstantin Komarov i Freiburg i Tyskland, der virksomheten også har sitt hovedkontor. I dag har Paragon Software over 200 ansatte og har kontorer i flere land som blant annet USA, Kina, Japan, Polen og Russland. I følge selskapet selv så hevder Paragon Software å være satt sammen av IT-eksperter og at de tilbyr pålitelige tjenester som kan gjøre digitale enhetsbrukere tryggere når det kommer til datasikkerhet og harddisk.

Produkter og tjenester av Paragon Software
Paragon Software er en nettbasert tjenesteformidler som tilbyr programvarer for lagringsteknologier og harddiskadministrasjon. Selskapet tilbyr blant annet løsninger for sikkerhetskopieringer som lar deg kopiere alle filer, programvarer og operativsystem slik at dette enkelt kan gjenopprettes dersom du skulle støte på noen problemer på enheten din. Denne løsning lar deg utføre sikkerhetskopieringer manuelt, men du kan også planlegge automatiske kopieringer som utføres uten at du trenger å gjøre noe. I tillegg til dette tilbyr Paragon Software flere andre løsninger og programvarer for både Windows og Mac enheter. Dersom du ønsker å benytte deg av noen av tjenestene til dette selskapet så kan du benytte deg av en gratis prøveperiode på 30 dager, noe som vil si at du i denne perioden kan prøve ut programvaren eller tjenestens funksjoner før du bestemmer deg om du ønsker å betale for den. For mer informasjon om produktene og tjenestene til dette selskapet, tilbud og kampanjer eller andre relevante tema så kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om dette. Du kan også besøke nettsidens egen blogg der du vil finne mer detaljerte beskrivelser om hva de ulike tjenestene inkluderer. Dersom du har din egen nettside, blogg eller kanal i sosiale medier så kan du bli en samarbeidspartner av dette selskapet gjennom deres Affiliate program. Noe som vil si at du kan tjene penger på å markedsføre tjenestene deres i dine egne kanaler.

Komplimenter, klager og tips om Paragon Software
Har du benyttet deg av noen av produktene eller tjenestene til dette selskapet? Vi ønsker å gjøre det enkelt for alle våre lesere å finne frem til de beste tjenesteformidlerne på nett. Derfor blir vi svært takknemlige hvis du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding der du forteller litt om din erfaring med Paragon Software. Si gjerne litt om brukervennligheten til programmene, profesjonaliteten til selskapet eller annen relevant informasjon.