Net Nanny

Alle kundeanmeldelser

Net Nanny

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Kiwi Taxi
Kiwi Taxi
0 Anmeldelser

Folk har forskjellige behov i dag enn de hadde for noen år siden. Verden har blitt globalisert til en veldig stor grad, og den har også...

Logo Kinogavekort.no
Kinogavekort.no
0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo The Insiders
The Insiders
0 Anmeldelser

Det er nå sånn at verden har forandret seg, mye på de siste årene. Vi er i et nytt paradigme og det er om å gjø...

Net Nanny

I disse dager er internett lett tilgjengelig når som helst og hvor som helst. I løpet av det siste tiåret har sosiale medier bare mangedoblet utfordringene med hva barn ser og hører på nettet, inkludert eksponering for giftige vennskap og risikoen for nettmobbing. Har du noen gang vert redd for at barna dine skal rote seg bort i noen nettsider du helst ikke ønsker at de skal, for å så se noe du ikke ønsker at de skal se? I dag har foreldre mye å holde styr på på nettet. Barn er aktive på spillplattformer, sosiale medier, flere søkemotorer, YouTube og chatterom mange foreldre ikke vet om. På den andre siden av et barns nettilgang er potensielt hemmelige venner, nettmobbere, virus, skadelig programvare, løsepengeprogramvarer og potensielt andre farer. Det kan være vanskelig å passe uten å sitte å spionere eller kontrollere hva som skjer på skjermen til en hver tid. Det er her foreldrekontrollløsninger kan være nyttige, men disse er bare effektive hvis de dekker alle et barns enheter og aktiviteter.

Heldigvis, akkurat som navnet tilsier, gjør Net Nanny foreldrenes arbeid, slik at de ikke trenger å overvåke barnets nettaktivitet 24/7. Det fungerer ved å filtrere og blokkere tilgang til dårlige nettsider eller steder du ikke ønsker barna skal ha tilgang til. Likevel, innenfor dashbordet for foreldrekontroll har foreldre full kontroll for å tilpasse innstillingene i henhold til hvert familiemedlems alder. Net Nanny har også ekspandert sin tjeneste og tilbyr verktøy for å blokkere apper og begrense et barns skjermtid. Disse egenskapene fungerer bra, og nettfiltreringen er ikke lenger så lett avløslig som den var før.

Om Net Nanny
Et abonnoment hos Net Nanny vil la deg overvåke én stasjonær enhet, som inkluderer macOS eller Windows. Net Nanny tilbyr også to familiebeskyttelseskort. Net Nanny tilbyr ikke en gratis prøveversjon av noe slag eller en funksjonsbegrenset gratisversjon.

Net Nanny var et av de første programvareprogrammene for foreldrekontroll tilgjengelig på nettet. Etablert tilbake i 1998, da behovet for slike program ikke var  like stort. Yngre barn på denne tiden spilte hovedsakelig dataspill via CD-ROM eller programvarenedlasting. Internett var heller ikke vanllig å bruke til informajsonsinnhenting. Men etter at tidene har forandret seg har også bruken av nettet forandret seg. Det er her Net Nanny ønsker å bidra.

Hvordan bruke Net Nanny
Net Nanny er tilgjengelig på Windows-, macOS-, Android-, iOS- og Fire OS (Kindle)-enheter, som er standard for kategorien. Merk at Net Nanny tilbyr to apper på mobile plattformer. Den ene brukes til å installere en overvåkingsprofil på barnets enhet, og den andre er for foreldre å gjøre endringer i restriksjoner og overvåke aktiviteter. Du kan også gjøre endringer i konfigurasjoner via Net Nannys nettgrensesnitt.

Erfaringer med Net Nanny
Har du noen gang prøvd Net Nanny? Noe av det viktigste er at en slik tjeneste er både sikker, og pålitelighet, i tillegg til at siden er stabil, trygg og at folkene som er bak vet hva de driver med. Sånn sett så er det viktig å vite hva andres erfaringer har vært med Net Nanny, og om de oppfyller kravene vi, og de, stiller. Vi vil gjerne høre din tilbakemelding med din erfaring. Vi venter på deres kundeanmeldelse!

Les anmeldelser av andre merker her