Koinly

Alle kundeanmeldelser

Koinly

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo easyMarkets
easyMarkets
0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo TransferWise
TransferWise
0 Anmeldelser

Det å kunne ha muligheten til å sende penger frem og tilbake er utrolig viktig i den tiden vi lever i dag. Siden alt har blitt globalis...

Logo Revolut
Revolut
0 Anmeldelser

Vi lever i dag i en verden hvor det aller meste er digitalisert, og det gjelder definitivt våre penger også. Alt vi eier og har ligger ...

Logo Mintos
Mintos
0 Anmeldelser

Har du hatt en drøm om å investere penger, eller kanskje starte noe selv, men vet ikke helt hva det skulle være? Alle har jo sin...

Koinly

Kryptovaluta har kommet for å bli, og jo fortere man blir kjent med det og hvilke muligheter det tilbyr desto bedre er det tørr vi påstå. Det er dog langt i fra ukomplisert, og det er en rekke ting en må lese seg opp på før man kan begynne å invester i Bitcoin. Man kan jo bare gjøre det, uten å vite så mye, men da reduserer du dine egne sjanser. Men vi skal ikke gå gjennom det her, Koinly er en tjeneste som lar deg holde oversikten på alle dine aktiviteter når det kommer til kryptovaluta, så du vet bedre hvordan fortjenesten går og hvordan du kanskje kan tjene enda mer. Kryptovaluta er som sagt vanskelig, men om du får profesjonell hjelp med det blir det vel litt lettere? Så les gjerne vår review av Koinly for å se om det er noe for deg!

Det du behøver å vite om Koinly
Da kryptovaluta er noe som er ganske nytt er det ikke overraskende at Koinly ble startet i 2018. Det er noen år etter at kryptovaluta tok virkelig av, men man ser jo litt av behovet for det etter en stund. På en måte fungerere det som et skattesystem for investorer, for selv om det er kryptovaluta er det noe som må meldes fra om, og det kan være vanskelig for visse, med et såpass komplisert system. Koinly har gjort det ganske bra i løpet av bare to år kan man si, da de har fått ansvaret for over 200 millioner dollar. Som sagt, man vil gjerne sette sin lit til eksperter når det kommer til noe sånt, og sånn sett virker det som Koinly gjør en god jobb. Det er ikke til å komme utenom at dette er en tjeneste for spesielt interesserte, men om det kan spare deg penger er det verdt å ta en titt på.

Hvordan Koinly hjelper deg
Vi kommer ikke til å gå inn i stor detalj angående hva Koinly gjør spesifikt, da er det bedre at du går inn på siden deres for å finne ut mer. Men på en måte kan de ses på som revisorer for kryptovaluta du driver med, så du får best mulig oversikt over hva du har tjent inn og hvor mye du eventuelt må skatte av. Da lovene er forskjellige fra land til land er det noe Koinly også tilpasser seg, så du ikke skattes med amerikanske lover eller lignende. Som sagt, det er ganske komplisert, men det virker som en veldig seriøs aktør som kan hjelpe deg med spørsmål og bekymringer du måtte ha. Da er det vel verdt å ta en titt for å se hva de kan eventuelt hjelpe med.

Om du har gjort det og har noe du vil fortelle om så skriv til oss og fortell mer. Da får vi all informasjon vi behøver så kan også andre lesere bestemme seg for om de vil bruke Koinly for sine behov eller ei!


Hvordan du kan regne ut skatt på kryptovaluta