Kan man tjene penger på betalte spørreundersøkelser online?

Kan man tjene penger på betalte spørreundersøkelser online?
Tjenester

Visste du at du kan tjene penger på spørreundersøkelser? Det høres nesten for godt ut til å være sant, eller hva? Hvordan utfører man egentlig spørreundersøkelser og hvordan fungerer det å få betalt? Er betalte online spørreundersøkelser virkelig seriøse, eller er det svindel, og hva bør du egentlig tenke på før du begynner å svare på spørreundersøkelser.

Du har sannsynligvis deltatt i en spørreundersøkelse på et eller annet tidspunkt i livet ditt. Når vi har kjøpt noe fra en nettbutikk, vil selskapet ofte at du skal svare på spørreundersøkelser slik at de kan utvikle tjenesten og produktene sine. Ved å svare på online spørreundersøkelser om selskapenes produkter, hjelper du dem ikke bare med å utvikle tjenestene sine, men du hjelper også deg selv fordi du får reflektert over hva du synes var bra og hva som var mindre bra. Dette er grunnen til at mange liker å svare på spørreundersøkelser, mens andre synes det er vanskelig.

Men er det virkelig så vanskelig å svare på online spørreundersøkelser hvis du får betalt for det? I dag velger mange å svare på spørreundersøkelser for å tjene litt ekstra penger i tillegg til hovedinntekten. Det kan være en god måte for mange å få det lille ekstra hver måned for å kunne unne seg ting som den vanlige lønnen ikke strekker til. For at du skal finne ut om online spørreundersøkelser virkelig fungerer, har vi samlet sammen noen tips om hva du bør tenke på. Vi veileder deg gjennom undersøkelsesjungelen og hjelper deg med å ta det rette valget.

Er betalte spørreundersøkelser online seriøse?

Du kan faktisk tjene penger ved å svare på betalte spørreundersøkelser! Det finnes virkelig pålitelige selskap som tilbyr spørreundersøkelser som du kan svare på mot en belønning, og det fungerer virkelig! Det som imidlertid er viktig å påpeke er at alle selskap som hevder å ha online spørreundersøkelser, ikke nødvendigvis er pålitelige. For å unngå å bli utsatt for svindel, bør du derfor alltid gjøre noen bakgrunnssjekker før du registrerer og avslører personlig informasjon. Først og fremst kan du enkelt gjøre en bakgrunnssjekk ved å besøke selskapets nettsted. Ser nettstedet pålitelig ut? Finnes det informasjon som ser ut til å skumme eller virker informasjonen på nettstedet riktig? Er teksten godt skrevet, og kan du finne andre feil som kan tyde på at nettstedet er en svindel?

Det er veldig viktig å sjekke selskapets nettsted, men det er ikke det eneste du trenger å gjøre for å sikre at nettstedet er pålitelig. På NorskeAnmeldelser har vi laget en oversikt over selskap som tilbyr betalte spørreundersøkelser på nett, og ved å lese andre brukeres erfaringer og anmeldelser kan du enkelt finne ut om et selskap er legitimt eller ikke. Har noen andre støtt på et upålitelig selskap som ikke ga ut lovede betalinger? Har noen andre hatt en dårlig opplevelse? Eller omvendt, er det kunder som er veldig fornøyd med selskap som tilbyr betalte online spørreundersøkelser og vil anbefale dette til andre brukere? Dette får du svaret på ved å lese anmeldelser.

Når du har sjekket selskapenes nettsted og sjekket ut hva andre sier om selskapet, kan du danne deg din egen mening om selskapet, enten det er pålitelig eller ikke. Hvis selskapets nettsted ser bra ut og kundeanmeldelsene er positive - så er det bare å sette i gang! Registrer deg på et selskaps nettsted og kom i gang og tjene penger. Eksempler på selskap som tilbyr online spørreundersøkelser er Toluna og YouGov - les anmeldelser om disse, og hvis selskapet virker pålitelig, kan du begynne å svare på spørreundersøkelser og få betalt for det!

Poengsystem eller tjene penger umiddelbart?

Svar på en spørreundersøkelse og få pengene inn på kontoen umiddelbart - eller? Nei, det er ikke alltid så enkelt. Selvfølgelig tilbyr noen selskap denne typen system, men mange bruker faktisk poengsystemer som egentlig ikke gir deg penger på kontoen, men du kan heller samle poeng som du senere kan bytte mot ulike fordeler. Fordelen med dette er at mange selskap faktisk tilbyr et bredt spekter av forskjellige fordeler, så selv om du ikke har lov til å løse inn penger, er det fortsatt lett å få en kompensasjon som passer deg. Noen ganger tilbyr selskap fysiske produkter som klokker, men ofte kan du også få gavekort for populære nettbutikker ved å svare på spørreundersøkelser.

Du bestemmer tid og sted

Alt kan selvfølgelig gjøres hjemmefra, så du trenger ikke å spørre noe sted for å ta vare på jobben din som deltaker i spørreundersøkelser. Du kan også gjøre det fra kafeen eller fra toget hvis du bare har litt ekstra tid.

Det er også opp til deg å bestemme når du skal svare på spørreskjemaene. Noen ganger får du selvfølgelig en tidsramme fra selskapene fordi de vil ha samlet alle svarene før en bestemt dato. Imidlertid er det generelt en høy grad av frihet i å tjene ekstra på spørreskjemaer. Når du kjeder deg, når du sitter på bussen, eller hvorfor ikke når du drikker morgenkaffen, kan du svare på spørreundersøkelser og samtidig få litt ekstra penger i tillegg til den vanlige inntekten din.

Onlineundersøkelser kan være et godt alternativ for studenter

Det er ikke alltid lett å leve på et studentbudsjett. Hvis du er student og har vanskelig for å få budsjettet til å strekke til for å få råd til alt, kan online spørreundersøkelser være et godt alternativ for å få litt ekstra penger i tillegg til studiene. I tillegg er det enkelt å få spørreundersøkelsene til å passe med studiene dine fordi du kan gjøre dem når og hvor du vil - alt du trenger er tilgang til en datamaskin med internettforbindelse.

Å svare på online spørreundersøkelser kan dermed være en fin måte å tjene litt ekstra penger på. Mange velger å gjøre det i tillegg til studiene eller sin hovedinntekt, og takket være onlineundersøkelser har mange råd til å sette bort det lille ekstra hver måned. Så det finnes virkelig anerkjente selskap som tilbyr betalte spørreundersøkelser online! Bare husk å lese anmeldelsene før du begynner - ellers er det bare å kjøre på!

Mer Tjenester