iPage

Alle kundeanmeldelser

iPage

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Usenet
Usenet
0 Anmeldelser

Du føler sikkert at du har ganske god oversikt over dagens teknologi, hva man kan gjøre og hvilke muligheter som finnes. Og det er si...

Logo Adobe
Adobe
0 Anmeldelser

Om du er smart og kan datamaskiner og vet om en programvare eller en programvareløsning som kan hjelpe med et problem mangesliter med s&arin...

Logo One.com
One.com
0 Anmeldelser

Nettet har tatt over! Det er det ikke lenger grunn til å stille spørsmål over, og det eneste vi kan gjøre er å tilp...

iPage

Er du forretningsmann, kvinne, eller eier av ditt eget selskap vet du kanskje litt om hvor viktig det er å ha egen nettside og tilstedeværelse på nettet i dag. For noen år tilbake var de gjerne ikke uvanlig at bedrifter ikke hadde nettside, kanskje de oppererer på en tradisjonell måte eller har lokale kunder som kommer innom når det passer. I dag er verden full av internasjonale og globale selskaper som selger varer til kunder i alle verdens land. Da er det viktigere enn noen gang, ja kanskje til og med er det snakk om liv og død, når det gjelder bedriften. Hvordan kan man nå kunder som leter etter lignende varer, eller i det hele tatt bli oppdaget uten en nettside. Enda verre er det at man må ha en profesjonell nettside som er moderne og brukervennlig for å gi kunden inntrykk av profesjonalitet og høy-kvalitet. Ipage er leverandør av domene og mye mer. Lær mer ved å lese videre. 

Om Ipage
Ipage er leverandør av nettside domene programvarer, var opprettet i 1998 og har i dag over 1 million nettsider på sin plattform, med første-klasses teknologi med to datasenter. Målet til selskapet er å hjelpe små bedrifter å vokse og nå sin målgruppe enkelt ved å ha en bra nettside og gode tjenester. 

Produkter og Tjenester hos Ipage
Ipage tilbyr enkel WordPress installasjon, på en raskt og enkel måte slik at du kan nyte mer fleksibilitet og begynne å lage din egen nettside med en gang. De tilbyr også ubegrensede e-post adresser som betyr at du kan skape så mange du vil med ditt domenenavn inkludert autoresponser og videresending av e-post. E-handel funksjonalitet lar deg skape din egen butikk, nettbutikk og selge varer med en suveren e-handel funksjoner. Søkemotor og kreditter er tilgjengelig med 200USD verdi av reklamer som kan brukes med Google, Bing og andre søkemotorer. Man kan finne nettside data og analyser som overvåker og følger nettsiden sin populæritet og inkluderer verktøy for å gjøre dette. Ubegrenset domene slik at du kan hoste alle steder du vil. 

Ipage påstår å tilby mer enn andre selskaper og tilbyr de beste prisene inkludert gratis domene registrering, ubegrensete e-poster, og mer, inkludert hele 30 dagers penger tilbake garanti. Tjenestene er enkle i bruk og kundeservice er åpen 24/7. De har en moderne og brukerennlig nettside. Desverre er det ingen informasjon om aksepterte betalingsmetoder. 

Komplimenter, Klager og Tips til Ipage
Har du plan om å lage en egen bedrift, nettside eller leter etter et nytt selskap som kan gjøre dette? Da har Ipage kanskje det du leter etter. Har du allerede erfaring med selskapet setter vi stor pris på om du kan gi oss en tilbakemelding om den. Hvordan er kvaliteten på tjenesten? Har de et stort utvalg? Hvordan er prisene sammenlignet med lignende tjenester? Hvordan er kundeservicen? Er tjenesten så god som Ipage påstår? Hva enn du syns om selskapet, på god og vondt, vil vi gjerne høre den. En liten kundeanmeldelse kan gjøre en stor forskjell for andre som ikke har erfaring med selskapet tidligere.