Gamekit

Alle kundeanmeldelser

Gamekit

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Monosurveys
Monosurveys
0 Anmeldelser

Med store fremskritt vokser det frem nye muligheter. Dette er også et faktum når det gjelder arbeidsmetoder og yrker. Med teknologien k...

Logo Sucuri
Sucuri
0 Anmeldelser

Vi alle er på nettet i dag. Det er uungåelig, for vi alle har lyst til å være der. VI har sosiale medier, nyheter og alle v...

Logo Meningspanel
Meningspanel
0 Anmeldelser

Vi har en helt enormt stor verden i dag. Siden moderniseringen virker det som om verden bare har blitt større og større. Kloden er li...

Logo Mobrog
Mobrog
1 Anmeldelser

Det er ganske mange ulike ting man kan tjene penger av på nettet, noen mer overraskende enn andre. Noe som Mobrog kanskje er for mange, da du...

Gamekit

Gaming har kommet for å bli og på mange måter har det blitt en egen industri hvor om du er god nok så blir du rik av det. Det i seg selv motiverer veldig mange til å finne ulike løsninger og forskjellige måter å tjene på det, om de selv ikke spiller. Gamekit er enda et slikt forsøk, og et forsøk som kan sies å ha lykkes. men det er noe annet enn det du kanskje tror det er. Men Gamekit er litt annerledes enn du kanskje tror, noe som kommer til å overraske visse av dere. Det høres vel litt interessant ut? Om det gjør det for deg så bør du lese videre, og se hvordan du kan tjene litt på å bruke Gamekit! Det kan det være verdt.

Informasjon om Gamekit
Som sagt, Gamekit er noe annet enn det du tror muligens, fordi måten du bruker det på og det du vinner er gjort på en litt annen måte. Selv om det presenteres som gaming så er faktum det at det er kun belønningene som er gamingrelaterte. Gamekit er en tjeneste som tilbyr spørreundersøkelser, og jo flere du svarer på desto flere poeng vinner du. Vinner du nok poeng kan du bruke de poengene til å kjøpe deg spill, skins eller andre belønninger i spill. Det sagt, så tar det naturligvis tid å tjene så mange poeng, men det er en fin og relativt enkel måte å få seg noe nytt på selv om du må ha litt tålmodighet.

Og du kommer ikke akkurat til å være den eneste heller, da det er 18 millioner registrerte brukere over hele verden. Da må de vel ha gjort noe riktig med tjenesten? En annen fin greie er at spørreundersøkelsene angår noen av de største selskapene i verden, så når du gir ditt svar er det noe de faktisk leser. Det er en sjelden mulighet til å få frem din mening om ting du ellers ikke får.

Hvordan du gjør det
Du finner en ganske enkel prosess hos Gamekit hvor du bare registrerer deg og setter i gang. Du kan velge om du vil bruke Facebook, Google eller Steam for registreringen. Eller så kan du bare lage en konto. Deretter går du inn på de forskjellige undersøkelsene og velger hvem du vil begynne med. Noen av dem er lenger og noen betaler bedre enn andre. Det avhenger nok på hvilken klient det er og viktigheten av undersøkelsen. Når du har samlet opp nok poeng så velger du hva du vil kjøpe og blir deretter tilsendt en kode som du legger inn i Steam for å få tilgang. Enkelt og greit altså hvor du kan velge å se på det som tidsfordriv hvor du samtidig tjener litt ekstra. Det høres jo ganske bra ut for oss!

Erfaringer med Gamekit
Om du er en av dem som har prøvd Gamekit oppfordrer vi deg til å skrive til oss med relevant informasjon. Jo mer desto bedre er det for oss, så nøl ikke!


Bør du bruke Gamekit