Fordeler ved å kjøpe porto på nett

Fordeler ved å kjøpe porto på nett
Tjenester

Er det en ting vi alle elsker, så er det når vi kan få noe til en ekstra snill pris, spesielt når vi skal sende pakker. Det kan virke som det kommer ekstremt mange unødvendige gebyr på når man sender pakker, noe som både kan være irriterende, og få oss til å la være å sende noen ting. I dag er det mange flere muligheter tilgjengelig når vi skal kjøpe porto, og de aller fleste tilbyr at man kan kjøpe porto på nett - men er dette egentlig bedre?

Det finnes flere anledninger hvor man skal sende pakker, for eksempel hvis man vil sende noe til en man er glad i som bor et annet sted, eller hvis man selger varer på nett privat. Vi har tatt en kikk på noen av disse tjenestene, for å undersøke hvor enkelt og billig det faktisk er å kjøpe porto på nett.

Sjekke og beregne

En av de gode tingene med å kjøpe porto på nett, er at de forskjellige fraktfirmaene lar deg sjekke og beregne prisen for en forsendelse. Dette er svært nyttig, særlig når pakken skal langt av sted. Hvis du for eksempel skal sende pakker til USA, er saken litt annerledes enn hvis den kun skal til en annen norsk by. For å beregne pris skal du bare taste inn landet og postnummer til der du sender fra og til. La oss se på noen priser.

Hos et fraktfirma som billigpakker.no kan et dokument sendes fra dør til dør på 1-2 dager for 245kr. En større pakke på opp til 5kg kan sendes på samme måte og tid, for 737kr. Du kan til og med få sendt en palle på opp til 300kg for 9712kr, den blir sendt fra dør til dør på 3-7 dager. Prisene hos de aller fleste fraktfirmaer ligger på rundt dette. Husk å være smart når du pakker, sånn at pakken din klarer hele turen.

Fleksibel forsendelse

En annen god ting med de forskjellige fraktselskapene er at de sender til en rekke forskjellige land over hele verden. De samarbeider med postselskapene Bring, Posten, UPS, TNT, FedEx og DSV, slik at du kan sammenligne priser og finne den mest lønnsomme forsendelsesmetoden. Det er også en stor fordel at de lar deg sende både brev, paller og alt i mellom. Hvis man er i tvil om hva man skal velge, kan man se etter gode anmeldelser på NorskeAnmeldelser, noe som er svært nyttig informasjon når man skal velge et forsendelsesfirma.

Mer Tjenester