Edureka

Alle kundeanmeldelser

Edureka

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Usenet
Usenet
0 Anmeldelser

Du føler sikkert at du har ganske god oversikt over dagens teknologi, hva man kan gjøre og hvilke muligheter som finnes. Og det er si...

Logo Adobe
Adobe
0 Anmeldelser

Om du er smart og kan datamaskiner og vet om en programvare eller en programvareløsning som kan hjelpe med et problem mangesliter med s&arin...

Logo One.com
One.com
0 Anmeldelser

Nettet har tatt over! Det er det ikke lenger grunn til å stille spørsmål over, og det eneste vi kan gjøre er å tilp...

Edureka

Verden har forandret seg ganske mye de siste årene, og nå finnes det jobber som ikke eksisterte for få år siden. Ikke bare det, men de fleste av oss hadde ikke en gang peiling om hvor utviklingen var på vei hen. De få av oss som gjorde det hadde en fordel, spesielt i forhold til utdannelse og valg av yrke. Nesten alt går i dag gjennom PC-er, og jo mer du kan desto bedre er det for deg. Og det er ikke for sent til å lære seg ting og funksjoner og programmer som brukes i dag. Edureka er en side som kan hjelpe deg, hvor du kan melde deg opp til forskjellige kurs og program. Det er en spennende ide, og sannsynligvis ikke den eneste som finnes. Interesserer det deg? Les mer her for all info du behøver!

Informasjon om Edureka
Dette er et indisk selskap, og det er vel kanskje noe som ikke overrasker mange. Det er et folk som virker å ha ganske mye peilig på slikt, og med tanke på hvor mange ulike ting du kan lære der er det noe som vil være av interesse for mange også. Det er jo sikkert sånn at mange kommer til å ha spørsmål også, så det er bra Edureka har 24 timers support. Det er vel ganske naturlig med tanke på at det er en side som er ment for alle som vil ha en slik utdannelse. Ikke bare for mennesker i India. Da man ikke er i samme tidssone behøver man hjelp til rare tider. Det er klart, alt du kan gjøre der koster penger, det er å forvente. Men sammenlignet med kurs som blir gitt her i Norge for samme program så virker prisene å være bedre hos Edureka. Det er klart, det avhenger jo litt på hvilket program du velger.

Mye å velge mellom
Når det kommer til utvalg er det altså veldig variert og det er nesten for mange kategorier til at vi kan dekke alle sammen her. Det er ting som programmering, cybersikkerhet, utvikling og datavitenskap. Men det er altså bare et utvalg og så har man forskjellige kurs innen de ulike kategoriene igjen. Det er veldig variert og prisene er som sagt ganske gode av det vi kan se. Man må jo huske at man faktisk lærer noe som kan bli veldig nyttig i fremtiden, så om det er av interesse er det virkelig verdt å gjøre. Alt foregår på nettet så klart og formen varierer avhengig på hvilket kurs du vil fullføre. Det er bare å gå inn på NAV for å se hvor mange jobber som krever kurs som det Edureka tilbyr, og da vil du forstå raskt hvor verdifullt det kan være for deg. Ta en titt i det minste!

Om du har testet Edureka før og om du har fullført et kurs der vil vi vite mer om det. Var det verdt det, får du brukt utdannelsen din, og ville du anbefalt det til kjente? Skriv til oss!


Eksempel på hva du kan lære