Crazy Domains

Alle kundeanmeldelser

Crazy Domains

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Usenet
Usenet
0 Anmeldelser

Du føler sikkert at du har ganske god oversikt over dagens teknologi, hva man kan gjøre og hvilke muligheter som finnes. Og det er si...

Logo Adobe
Adobe
0 Anmeldelser

Om du er smart og kan datamaskiner og vet om en programvare eller en programvareløsning som kan hjelpe med et problem mangesliter med s&arin...

Logo One.com
One.com
0 Anmeldelser

Nettet har tatt over! Det er det ikke lenger grunn til å stille spørsmål over, og det eneste vi kan gjøre er å tilp...

Crazy Domains

Holder du på å opprette din egen nettside? Er du på jakt etter et selskap som kan hjelpe deg med alt fra registrering av domenenavn til web hosting? Når utvalget er så stort som det er innen dette segmentet så kan det ofte være vanskelig å avgjøre hva som er det beste alternativet. Noe av det beste du kan gjøre for å forsikre deg om at et selskap er både trygt og pålitelig er å lese anmeldelser fra andre kunder. Dette kan du gjøre her på NorskeAnmeldelser! Se hva andre sier om for eksempel Crazy Domain for å finne ut om dette kan være et godt alternativ for deg.

Om Crazy Domain
Crazy Domain er et nettsted som formidler tjenester innen IT og sikkerhet på nett. Disse tjenestene inkluderer blant annet registrering av domenenavn og web hotell. Crazy Domain ble opprettet i 2000 og styres i dag av selskapet Dreamscape Networks International Pte. Bedriften anses som et offentlig selskap og har sitt hovedkontor i Singapore. I følge selskapet selv er deres visjon å kunne tilby alt man trenger for å opprette et nettsted på et og samme sted slik at det skal kunne gjøres enklest mulig for kundene deres.

Produkter og tjenester av Crazy Domain
Crazy Domain tilbyr tjenester som trengs for å opprette en nettside. Dette varierer fra registrering av domenenavn, kjøp av web hotell og hosting, SSL-sertifikat og markedsføring. Gjennom nettsiden kan du både søke etter domenenavn for å se om navnet du ønsker allerede er i bruk eller tilgjengelig for kjøp, og registrere domenet. Et domenenavn er internettadressen din som fungerer som din digitale identitet. Domenenavnet er direkte knyttet til IP-adressen, men blir benyttet da det er mye enklere å huske. I tillegg til de allerede nevnte tjenestene så kan du også benytte deg av Crazy Domain for å designe selve nettsiden gjennom en nettsidebygger, eller be om å få nettsiden designet for deg. Dersom du ønsker mer informasjon om de ulike tjenestene, detaljerte forklaring om hva de ulike begrepene betyr og annen informasjon knyttet til relevante tema så kan du besøke nettsidens egen blogg der du finner artikler om dette og mer. Selskapet tilbyr en prisgaranti noe som vil si at de lover å matche samme pris dersom du skulle finne et identisk produkt til en lavere pris et annet sted. Du kan også samarbeide med dette selskapet gjennom deres Affiliate program. Affiliate markedsføring vil si at du kan tjene penger på å markedsføre tjenestene til dette selskapet dersom dine annonser fører til salg på deres sider.

Komplimenter, klager og tips om Crazy Domain
Har du benyttet deg av noen av produktene eller tjenestene til Crazy Domain? Eller har du noen andre erfaringer med denne bedriften? Vi vil gjerne høre om din opplevelse og setter stor pris på om du kan legge igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding. Fortell gjerne litt om din erfaring med blant annet kvaliteten på tjenestene, profesjonaliteten til selskapet, brukervennligheten til nettsiden eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre.