Clevver

Alle kundeanmeldelser

Clevver

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee

McAfee

0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Kiwi Taxi

Kiwi Taxi

0 Anmeldelser

Folk har forskjellige behov i dag enn de hadde for noen år siden. Verden har blitt globalisert til en veldig stor grad, og den har også...

Logo Kinogavekort.no

Kinogavekort.no

0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo Depositphotos

Depositphotos

0 Anmeldelser

Bilder er et ganske viktig aspekt av våre liv, og de finnes jo nesten overalt rundt oss. Det er ikke så dumt, og det er noe som ø...

Clevver

Verden er konstant i forandring. Dette gjelder også for virksomheter rundt om i verden, og hvordan de drives. Måten system fungerer på er noe av det som utvikler seg med tiden. Om vi går noen år tilbake i tid dar det nok at virksomhetene hadde et fysisk utsalgssted, annonsere i avis og media, og at de var i stand tilå selge et tilstrekkelig volum. I dag er det mye mer mangfold, som fører til et mye mer komplekst oppsett. Med teknologiske fremskritt og umiddelbar tilgang som internett og globalisering bringer, kommer overgangen av virksomheter inn i den virtuelle verden, hvor virksomheter drives gjennom e-post, telefonsamtaler, videokonferanser, elektroniske banktjenester og overføringer, etc. Enhver virksomhet som håper å stå tidens tann i dagens verden må være villig til å operere i det virtuelle riket.

Internasjonalisering av virksomheter har blitt et vanlig fenomen, der produkter og tjenester er designet for å bli konsumert og gjeldende for forskjellige land per gang. Internasjonale virksomheter, som du kan forestille deg, krever mer innsats for å holde dem i gang effektivt. Innsatsen, prosessene og aktivitetene som kreves for å drive en enkelt virksomhet når det gjelder logistikk, personell, økonomi, skatter, forsikring osv., blir multiplisert ettersom vanskelighetene som internasjonale lover og forretningsprosedyrer legges til den. Hvordan sikrer du at virksomheten din opprettholder en enhetlig front, eller sikre at tjenesteleveransen forblir konsekvent kvalitativ på tvers av alle fronter eller land, eller til og med at leveringstjenesten din er effektiv? Noen selskaper har oppstått for å gi støtte til internasjonaliseringsprosessen for publikum. CLEVVER er et av disse selskapene. De tilbyr nødvendige prosesser, infrastruktur og fasiliteter for bedrifter for å strekke seg på tvers av landegrensene. Hvis du lurer på om dette er et selskapet er rett for deg anbefaler vi at du leser ærlige anmeldelser skrevet at eksisterende kunder av CLEVVER. Dette kan hjelpe deg ta det rette valget når det kommer til om du burde stole på CLEVVER eller ikke.

Om CLEVVER
CLEVVER er en internasjonal leverandør av virtuelle kontoradresser grunnlagt av Sven Hecker og Christian Hemmrich, to personer som møttes på universitetet og bygde flere virksomheter sammen. Selskapet er basert i Storbritannia, med over 62 attraktive forretningsadresser over hele verden. Tjenesten deres hjelper bedrifter med å internasjonalisere virksomheten sin uten problemer, og åpner opp nye markeder, kundegrupper og prospekter for potensielle kunder. Steder som er tilgjengelige for å bestille adresser inkluderer New York, Paris, Shanghai, Tokyo, London og Madrid. CLEVVER hevder å tilby rimelige, digitaliserte prosesser som er sikre og kun bruker ett grensesnitt, uansett antall forretningsnettverk eller flere land.

Produkter og tjenester fra CLEVVER
Med en visjon om å bygge den beste «Internationalization as a Service»-leverandøren, inkluderer CLEVVERs tjenester digitale postbokser, internasjonale telefonnumre, banktjenester, tjenester og digital bedriftsinkorporering. CLEVVER har også en programvareløsning som er egnet for white label, kalt CLEVVER Enterprise.

Erfaringer med CLEVVER 
Har du brukt noen av tjenestene eller løsningene fra CLEVVER tidligere? Om svaret ditt er ja vil vi gjerne høre om din erfaring med dette selskapet. Syntes du tjenestene deres var tilfredsstillende? Vil du anbefale dem til andre? Legg gjerne igjen en kundeanmeldelse av opplevelsene og tilbakemelding her, siden potensielle kunder kan finne kommentarene dine opplysende. Komplimenter, klager og tips om hvordan CLEVVER kan tjene deg og andre bedre vil også bli satt pris på.

Les anmeldelser av andre selskaper.