BullGuard

Alle kundeanmeldelser

BullGuard

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Kiwi Taxi
Kiwi Taxi
0 Anmeldelser

Folk har forskjellige behov i dag enn de hadde for noen år siden. Verden har blitt globalisert til en veldig stor grad, og den har også...

Logo Kinogavekort.no
Kinogavekort.no
0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo The Insiders
The Insiders
0 Anmeldelser

Det er nå sånn at verden har forandret seg, mye på de siste årene. Vi er i et nytt paradigme og det er om å gjø...

BullGuard

Er du bekymret for cyberangrep på dine enheter? Tror du at datamaskinen din kan være i faresonen? Er du usikker på om du er trygg fra virtuelle farer? Med spesielle programvarer som blir stadig mer vanlig og med utallige organisasjoner som lover å beskytte deg mot skadelige virus, kan det være vanskelig å velge en å stole på. Bullguard er en av Storbritannias primære leverandører av virtuell sikkerhet i dag. Les videre for å finne ut om alt Bullguard har å tilby, og lære hvordan tidligere kunder har anmeldt opplevelsen deres.

Om Bullguard
BullGuard ble grunnlagt i 2001 i Danmark og lansert i 2002 av de danske entrepenørene Morten Lund og Theis Sondergaard, og fokuserer på å produsere antivirus- og internettsikkerhetsprogramvare for hjem og små til mellomstore bedrifter. I samsvar med deres motto "Safe. Simple. Bullguard", fokuserer selskapet på å sikre enkelhet for kundene deres, ettersom de forstår at det å sørge for allmennheten krever å finne en balanse mellom beskyttelse og ikke å gjøre prosessen for kompleks. I 2003, et år etter lanseringen av selskapet, hadde de allerede oppnådd en britisk rekord på 3 millioner kunder. Siden den gang har selskapet fortsatt å vokse, utviklet programvare for mobiltelefoner, sluttet seg til Juniper-nettverk og i 2012 annonserte BullGuard at de hadde nådd en skadevaredeteksjonsrate på 98,6 %, den høyeste registrerte deteksjonsfrekvensen av AV Comparatives Test.

Tjenester av BullGuard 
BullGuard tilbyr fem forskjellige kategorier av anti-malware-produkter, Multi-Device, Desktop, Mobile, Cloud og Premium Services. Innenfor kategorien Multi-Device er det BullGuard Premium Protection som overvåker alle personlige detaljer 24/7 for å sikre at denne informasjonen ikke er tilstede hvor som helst den ikke burde være på internett, i tillegg til å tilby antivirusbeskyttelse og skanning av sosiale medier-kontoer for kompromitterende eller uønsket offentlig deling, har kunder muligheten til å prøve en gratis 30 dagers prøveperiode. Det andre multi-enhetsproduktet er BullGuard Internet Security som beskytter mot skadelig programvare og spam, sikrer topp datamaskinytelse og inneholder en sårbarhetsskanner for å oppdage utdatert programvare på datamaskinen din. Dette produktet kan testes med en 60 dagers gratis prøveperiode. Innenfor Desktop-kategorien kan kunder velge BullGuard Antivirus som består av et flerlags malware-forsvar og spam-filter i tillegg til anti-spyware, og dette kommer med tilbudet om en 15 dagers gratis prøveversjon. Mobilkategorien består av gratis Bullguard Mobile Security som beskytter mot spam, skadelig programvare og tyveri. Cloud-produktet er BullGuard Identity Protection som beskytter sosiale medier og nettbaserte identiteter mot identitetstyveri og økonomisk svindel. Til slutt Premium-tjenestene som tilbys er Virusfjerning, PC Tune Up for å sikre optimal datamaskinfunksjon og installasjons- og oppsetthjelp.

Erfaringer med BullGuard
Har du noen gang prøvd Bullguard? Hva synest du om tjenesten? Levde selskapet opp til dine forventninger? Vi vil gjerne høre om din erfaring med dette selskapet. Møtte du noen problemer? Hvordan var kundeservicen? Var nettsiden brukervennlig? Fikk du ønsket opplevelse gjennom tjenestene deres? Gi din tilbakemelding ved å legge igjen en kundeanmeldelse her.  

Les også hva andre kunder synest om selskapet, og finn ut om dette er et selskap du burde stole på ved å se hvordan andre kunders erfaring har vert.

Les flere anmeldelser av andre selskap på Norskeanmeldelser.no.