AVG

Alle kundeanmeldelser

AVG

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee

McAfee

0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Adobe

Adobe

0 Anmeldelser

Om du er smart og kan datamaskiner og vet om en programvare eller en programvareløsning som kan hjelpe med et problem mangesliter med s&arin...

Logo One.com

One.com

0 Anmeldelser

Nettet har tatt over! Det er det ikke lenger grunn til å stille spørsmål over, og det eneste vi kan gjøre er å tilp...

Logo Reseller Club

Reseller Club

0 Anmeldelser

Om man ser hvilken vei verden går, når det kommer til hva slags bransjer som leder veien og hva som er fremtiden, så er det vel l...

AVG

Er du på jakt etter et nytt antivirusprogram? Nå som vi bruker de elektroniske enhetene våre til formål som handel og behandling av personlig informasjon så er det selvfølgelig svært viktig at vi har de riktige sikkerhetsprogrammene for å sørge for at informasjonen vår ikke kommer i feil hender. Avast Software er et slikt antivirusprogram, men hvordan finner du ut om dette er et trygt produkt? Ved å lese kundeanmeldelser på NorskeAnmeldelser kan du enkelt finne ut hva andre som allerede har benyttet seg av programvaren har å si, og om dette høres ut som et godt alternativ for ditt behov.

Om Avast Software
Avast Software er et programvareselskap for datasikkerhet som fører antivirusprogrammer for både privatpersoner og bedrifter. Selskapet har røtter helt tilbake til 1988 og har i dag sitt hovedkontor i Praha i Tsjekkia. Grunnleggerne Pavel Baudiš og Eduard Kučera møtte hverandre under studiene og oppdaget et virus på en diskett. Som et resultat av dette opprettet de selskapet Avast. I dag har bedriften mer enn 435 millioner aktive brukere i måneden og rundt 1700 ansatte.

Produkter og tjenester av Avast Software
Avast Software fører en rekke ulike programvarer som har som formål å beskytte dine elektroniske enheter mot virus og angrep, i tillegg til å optimalisere ytelsen deres. Du kan velge mellom ulike produkter tilpasset behov som beskyttelse mot virus og hacking, sørge for at dataene dine forblir private og frigjøre plass og øke farten på enheter. Avast Software tilbyr løsninger som er tilpasset både privatpersoner og bedrifter. Selv om vi ofte gjerne tenker på antivirusprogram som noe vi installerer på datamaskiner, finnes det i dag også løsninger for andre enheter som mobiltelefoner og nettbrett. Avast Software tilbyr også VPN-løsninger. VPN er en forkortelse for begrepet Virtual Private Network som brukes for å beskrive kryptering av datatrafikk. Et av hovedformålene med å benytte seg av VPN er at man får tilgang til innhold som er geografisk begrenset. Uten VPN kan myndigheter og medieleverandører se hvor du befinner deg og på denne måten gjøre innhold utilgjengelig for deg. Dersom du handler en programvareløsning fra Avast Software så har du en angrerett på 30 dager. Dette vil si at du i denne perioden kan kansellere kjøpet og be om refusjon for kjøpesummen. Vær oppmerksom på at denne garantien ikke gjelder alle produktene som føres på nettsiden. På nettsiden finner du også en side som gir informasjon og tips om sikkerhet og ytelse.

Komplimenter, klager og tips om Avast Software
Har du benyttet deg av noen av produktene eller tjenestene til dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding. Fortell oss gjerne litt om din erfaring med profesjonaliteten til selskapet, veiledningen og instruksjonen for produktet, brukervennligheten til programvaren du benyttet deg av, kvaliteten på programmet og funksjonene, responstiden til kundestøtten eller annen relevant informasjon. Alt du kan fortelle om din opplevelse vil være svært verdifult for andre som vurderer å kjøpe produkter fra Avast Software.